Počasí dnes23 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Opilý a hladový senior vyrazil autem na nákup. Naboural plot i dvě auta a se svědkem se popral

Do značných potíží se kvůli nevhodnému způsobu řešení pocitu hladu dostal dvaasedmdesátiletý muž z Jeseníku. Po návštěvě restauračního zařízení a vydatné konzumaci alkoholických nápojů se rozhodl, že potřebuje nakoupit. Do obchodu ale vyrazil autem a cesta nebyla bez komplikací. Senior naboural do plotu a také do dvou aut. Nákup i návrat domů zvládl, poté už ale následovalo řešení celé situace s přivolanými policisty.

Prodej chlapeckých kalhot stál ženu z Jeseníku 400 tisíc. Online podvodníci stále útočí

Stále na pozoru by se měli mít lidé při prodeji jakéhokoliv zboží na internetu. Speciální servery, aplikace i prodejní platformy na sociálních sítích monitorují podvodníci a hledají příležitost k nelegálnímu obohacení. Policisté v Olomouckém...

Podnapilý penzista přišel ve středu 31. ledna večer domů a uvědomil si, že má hlad. Rozhodl se, že pro jídlo vyrazí do nejbližšího supermarketu autem. Že to byla chyba se potvrdilo hned při vyjíždění z parkovacího místa, když naboural do odstaveného vozu značky Toyota Auris. „Po vyjetí z parkoviště nezvládl ani odbočit vpravo a naboural do oplocení domu, které je naproti výjezdu z parkoviště. Ani druhý náraz seniora nezastavil. V jízdě pokračoval dál. O několik desítek metrů dál ještě havaroval potřetí, a to do u cesty zaparkovaného vozu značky Škoda Kamiq,“ přiblížila policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Zpáteční cesta už se pro opilého řidiče vozu Renault Megane a jeho okolí obešla bez havárie, u domu ale už čekal svědek předchozích událostí. „Ten se ho pokusil zadržet do příjezdu policistů. Při tom došlo k potyčce. Když na místo dorazili policisté, provedli u řidiče orientační dechovou zkoušku na alkohol s pozitivním výsledkem 1,74 promile alkoholu. Dále mu zadrželi jeho řidičský průkaz a odvezli ho na lékařské vyšetření spojené s odběrem krve,“ popsala provedené úkony policistka.

Způsobená škoda podle předběžného vyčíslení dosahuje částky 90 tisíc korun. „Dvaasedmdesátiletý muž je nyní důvodně podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ konstatovala mluvčí Neubauerová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, nehoda, alkohol, ohrožení pod vlivem návykové látky, dopravní nehoda, Jeseník, Policie ČR, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a hladový senior vyrazil autem na nákup. Naboural plot i dvě auta a popral se svědkem  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.