Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Údery do obličeje i rány hlavou o zem. Hádka mužů v Přerově skončila zraněním a zatčením

Oznámení o násilném incidentu mezi dvěma muži řešili policisté ve čtvrtek v přerovské místní části Předmostí. Třiatřicetiletý útočník měl strhnout na zem o dvanáct let staršího soka, kterému několika údery do hlavy způsobil zranění. Hlídka agresora zadržela ještě na místě.

Zloděj pobodal pracovníka ostrahy v prodejně v Hranicích, který ho přistihl při krádeži. Skončil ve vazbě

Ve vazbě skončil třicetiletý muž z Ostravy, který v prodejně v Hranicích na Přerovsku napadl nožem pracovníka ostrahy poté, co ho přistihl, jak s družkou ukradli věci za víc než pět tisíc korun. Oba z obchodu utekli a snažili se ukrýt, během pár...

Na tísňovou linku 158 zavolal ve čtvrtek krátce po poledni oznamovatel z přerovské místní části Předmostí, který viděl, že se na ulici Tyršova vzájemně napadají dvě osoby. „Přivolaná hlídka na místě zjistila, že mezi dvěma muži ve věku 33 a 45 let došlo nejprve ke slovní výměně názorů, která přerostla ve fyzické napadení. Mladší z nich druhého chytil za oděv a podkopl mu nohy,“ popsala začátek násilné potyčky policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Pouze u sražení k zemi ale nezůstalo. Třiatřicetiletý muž spadl na staršího oponenta a následně ho hlavou i pěstí udeřil do obličeje a poté mu tloukl hlavou o zem. „Zraněný byl z místa převezen do nemocnice. Útočník byl zajištěn a převezen na služebnu. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví,“ uzavřela policistka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, napadení, výtržnictví, ublížení na zdraví, hádka, bitka, Přerov, Předmostí, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Údery do obličeje i rány hlavou o zem. Hádka mužů v Přerově skončila zraněním a zatčením  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.