Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič v Litovli ujel z místa nehody. Policie ho našla během hodiny

Na začátku února nedával řidič stříbrného Peugeotu pozor a při couvání narazil do druhého vozidla. Hned poté z místa nehody ujel. Policie hned vyhledala kamerové záznamy a řidiče se podařilo během hodiny vypátrat. Tomu teď hrozí pokuta nebo i zákaz řízení.

Nehoda se stala 5. února na ulici Vítězná u parkoviště prodejny Albert. Při vyjíždění z parkoviště nedával řidič stříbrného Peugeotu pozor při couvání a narazil do boku vozidla, které stálo na protilehlé straně ulice. Aniž by se šel podívat co se stalo, řidič z místa nehody okamžitě ujel směrem do centra.

„Jakmile se hlídka Městské policie Litovel dozvěděla od Policie České republiky o této události, okamžitě vyhledala záznamy z kamerového systému. Tam nalezla záznam z nehody a také identifikovala vozidlo i jeho majitele pomocí krásně viditelné registrační značky,“ vysvětlil postup litovelský strážník Ludvík Opletal. Následně se obě hlídky spojily a řidiče během hodiny vypátrali.

 „Kdyby řidič vozidla, který nehodu spáchal, zůstal na místě a nehodu s majitelem nabouraného auta na místě sepsal, nemusel by nehodu hlásit policii, ale jen pojišťovně,“ dodal Opletal. Kvůli jeho postupu teď ale řidiči hrozí pokuta i možný zákaz řízení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Litovel

Štítky Litovel, nehoda, řidič, ujel z místa nehody, pátrání, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Litovli ujel z místa nehody. Policie ho našla během hodiny  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.