Počasí dnes29 °C, zítra30 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Po ulici v Prostějově chodil muž se zbraní. Naštěstí šlo jen o dětskou hračku

Prostějovští strážníci vyjížděli do ulice Jihoslovanská. Podle oznámení se tam měl pohybovat muž v kapuci se zbraní v ruce. Na místě policisté našli devatenáctiletého mladíka, který u sebe měl několik dětských pistolek. Celý případ si na místě k šetření přebrala Policie České republiky.

„Krátce po sedmé hodině ranní bylo prostřednictvím linky 156 přijato oznámení o mladíkovi v kapuci, který má v ruce zbraň a pohybuje se po ulici Jihoslovanská,“ vysvětlila vedoucí skupiny prevence prostějovské policie Tereza Greplová.

Na poli na Prostějovsku hořel kombajn na kukuřici a okolní pole. Škoda bude nejméně pět milionů

Kombajn na kukuřici hasili dnes odpoledne na poli u Nivy na Prostějovsku hasiči. Kromě stroje hořelo okolní pole, hasičům se plameny podařilo rychle dostat pod kontrolu. Škoda je nejméně pět milionů korun, zraněn nebyl nikdo.

Na místě ale policisté zjistili, že jde jen o dětské plastové hračky. Mladík s nimi pózoval a natáčel videa na mobilní telefon. Několik lidí ale situaci nechtělo podcenit, a tak událost nahlásili na tísňové linky 156 a 158. Na místo se tak vypravili nejen strážníci, ale i hlídky Policie ČR a psovod se psem.

„Mladému muži bylo vysvětleno, že takové jednání na veřejnosti není vhodné. Celý případ si na místě převzala PČR k dalšímu šetření,“ uzavřela Greplová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto poskytla Městská policie Prostějov

Štítky Prostějov, policie, Policie ČR, zbraň, pistole, oznámení, Jihoslovanská ulice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po ulici v Prostějově chodil muž se zbraní. Naštěstí šlo jen o dětskou hračku  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.