Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Rudé cákance a uříznuté prasečí hlavy. Olomouc zaskočila hororová scéna před stadionem Sigmy

, aktualizováno 13. dubna 2024, 17:04

V posledních týdnech čím dál více roste nespokojenost některých fanoušků s vedením olomouckého fotbalového klubu. V noci na dnešek se před vstupem na Andrův stadion objevily uříznuté prasečí hlavy a cákance červené barvy připomínající krev.

Už dvakrát na vchod do olomouckého fotbalového stadionu někdo vylepil plakáty s nápisem „Prasata z vedení, vzdejte se velení“. Na nich byla také podobizna sportovního manažera Sigmy Ladislava Mináře.

V noci na dnešek, den před domácím utkáním s Jabloncem, se plakáty u vstupu objevily znovu. Tentokrát ale byly doplněny o uříznuté prasečí hlavy a cákance červené barvy. O incidentu informoval Deník Sport

Podle vedení Sigmy připomíná takový skutek praktiky těch nejhorších mafiánů. "Jsme šokováni vulgaritou a agresivitou. Nemohu se ubránit dojmu, že jde o cílenou snahu rozhodit náš klub v posledních kolech základní části sezóny. My se ale nyní pevně koncentrujeme na zítřejší utkání s Jabloncem. Chci požádat naše fanoušky, aby nás přišli v co největším počtu podpořit v klíčovém utkání před tím, než vyzveme Slavii a Spartu. Naši hráči ani náš klub se nenechají zastrašit," uvedl v oficiálním vyjádření k incidentu předseda představenstva olomouckého klubu Petr Konečný

Případem z dnešního rána se zabývá i policie. "V brzkých ranních hodinách jsme přijali oznámení o poškození olomouckého fotbalového stadionu v místech hlavního vchodu. Policisté se celou záležitostí intenzivně zabývají a zjišťují veškeré souvislosti a okolnosti tohoto případu," uvedla Petra Vaňharová z tiskového odboru krajských policistů. 

Tento projev nespokojenosti vyvolal také řadu reakcí na sociálních sítích. "Takové chování je neakceptovatelné a hodně daleko za hranou recese. Snad budepachatel nalezen a potrestán. Stydím se za to, že tenhle primitivní počin někdo v Olomouci mohl udělat," komentoval například Radim Kašpar.

Sigma Olomouc se v jarní části FORTUNA:LIGY potýká se špatnou formou. Z posledních 10 zápasů sedmkrát prohráli a dvakrát remizovali. Olomoučtí fotbalisté dokázali vyhrát jen proti ostravskému Baníku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Sigma Olomouc

Štítky Sigma Olomouc, fotbal, incident, protesty, Andrův stadion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Imperator Morava

má to styl. škoda, že je to jenom kvuli takové <!>vině, a ne vznešeněéšim ideám.

Pondělí, 15. dubna 2024, 21:24Odpovědět

Rudé cákance a uříznuté prasečí hlavy. Olomouc zaskočila hororová scéna před stadionem Sigmy  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.