Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Legendy Sigmy vyzve v charitativním duelu Šmicer, Lavi i Přemek Forejt

Pro dobrou věc vyběhnou v sobotu fotbalové osobnosti i další celebrity na trávník olomouckého Androva stadionu. Benefiční akce podpoří pětici rodin, které se potýkají s nelehkým osudem. Charitativní den nazvaný Pomáhejme společně vyvrcholí exhibičním utkáním hvězd Sigmy a týmu Real Top Praha.

„Smyslem projektu je finančně podpořit pět rodin s dětmi, kteří bojují s nepřízní osudu. Lucinka, Tomík, Terezka, Natálka a Mikuláš trpí různými onemocněními a jsou odkázáni na každodenní pomoc svých rodičů. Proto bychom rádi pozvali všechny dobré duše a fanoušky fotbalu, kteří by i v náročné covidové době chtěli pomoci druhým a dorazili za námi na Andrův stadion,“ řekl marketingový manažer Sigmy Olomouc David Holly.

Charitativní den začne v sobotu v 9 hodin turnajem Sigmund Cup pro 16 týmů malých fotbalistů do 11 let ve sportovním areálu v Olomouci – Řepčíně. Odpolední program poté bude pokračovat v 17 hodin na Andrově stadionu a nabídne utkání osobností z týmu Real Top Praha, proti nimž se postaví známé tváře reprezentující iniciativu Děti dětem. „Těším se také na rodiny, kterých se tato akce bude nejvíc týkat. Abychom je psychicky i finančně mohli podpořit. Hlavně jim a fanouškům chceme udělat radost,“ prohlásila jedna z legend olomouckého fotbalu, zahraničím ostřílený fotbalista David Rozehnal.

Kromě něj by měli na hřiště vyběhnout také Martin Blaha, Michal Ordoš, Michal Kovář, Aleš Škerle, Radoslav Látal, fotbalista Mladé Boleslavi Vojtěch Smrž nebo hokejový brankář Marek Peksa. Za Real Top Praha pak potvrdili účast fotbalové hvězdy Vladimír ŠmicerTomáš UjfalušiPetr Švancara, Karel Rada, Marek Heinz, Marek Jankulovski, Adam Varadi, nebo také herec Jakub Štáfek, představitel zhýralého fotbalisty Laviho v seriálu Vyšehrad.

Účast přislíbil také šéfkuchař olomoucké restaurace Entrée a porotce televizní kuchařské soutěže MasterChef Přemek Forejt, který je společně s Davidem Rozehnalem tváří projektu na propagačním plakátu. „Zatím se s ním neznám, těším se na setkání. Nevím, jaké má fotbalové dovednosti, ale já budu připraven. Samozřejmě i na další soupeře,“ tvrdí s úsměvem bývalý reprezentant David Rozehnal a dodává: „U této akce se samozřejmě přímo nabízí, že není důležité, kdo vyhraje. Hlavní je se zúčastnit a potěšit diváky pěkným výkonem. Aby všichni odcházeli s úsměvem na tváři,“ přeje si fotbalový obránce z Hané.

Na utkání prodávají organizátoři vstupenky na dvě tribuny po stranách hřiště v ceně 100 korun, na jižní tribunu si mohou zájemci koupit takzvanou virtuální vstupenku. Ta je oceněna na 500 Kč a funguje jako vyšší příspěvek pro rodiny nemocných dětí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Sigma Olomouc

Štítky fotbal, charita, dobročinnost, exhibice, Sigma Olomouc, SK Sigma Olomouc, Vladimír Šmicer, Přemek Forejt, Real TOP Praha, rodina, fotbalista, David Rozehnal, Tomáš Ujfaluši, FK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Legendy Sigmy vyzve v charitativním duelu Šmicer, Lavi i Přemek Forejt  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.