Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Prostějovští hokejisté potřebovali nové logo. Vzniklo v Indonésii

Po osmnácti letech museli hokejoví Jestřábi z Prostějova změnit před novou sezonou logo klubu. Vizuální prezentaci klubu z druhé nejvyšší české soutěže zajišťuje nový znak, který má podle majitele klubu původ až v Indonésii.

"Vážení fanoušci prostějovského hokeje, blíží se začátek nového ročníku a my již máme nové logo, se kterým budeme od dnešního dne oficiálně spojeni. Logo vzniklo až na daleké Jávě v Indonesii a pevně věřím, že se stane novým symbolem všech skutečných fanoušků prostějovského hokeje. Těším se na Vás všechny v nové sezoně," řekl pro klubový web majitel LHK Jestřábi Prostějov Jaroslav Luňák.

Možnost navrhnout logo měli od závěru března také fanoušci klubu, nakonec zvolil klub variantu s převažující černou, červenou a zlatou barvou. Zatímco dříve byl nápis s názvem klubu veden v logu v zaoblení a svisle, nyní už je text vodorovně. „Nová podoba loga má rozhodně působit moderněji a čistěji,“ doplnil marketingový manažer prostějovského klubu Michal Mareš.

Líbí se vám zpracování nové loga prostějovských hokejistů?

Celkem hlasovalo47 čtenářů

Jako tomu bývá u podobných změn zvykem, i tentokrát rozvířil nový grafický prvek debatu fanoušků i odborníků. „Je mi líto, ale vzdor několika výhradám k dosavadnímu znaku je nová verze horší. Výrazný štít nedává jestřábovi vyznít, zlatý efekt působí dost lacině a diakritická znaménka, ta asi mimo pozornost všech skáčou panáka. Nedotažená práce,“ míní na twitteru profil dresblog.cz, který se několik let věnuje hodnocení dresů a log sportovních celků.

Basketbalisté Olomoucka skládají kádr pro novou sezonu. Klub ohlásil další posily

Rušno je na poli hráčských transferů v klubu BK Redstone Olomoucko, tým z Hané představil další dvojici posil. Z Ostravy přichází pivot Dominik Heinzl. Další novou akvizicí je pak Američan Devin Cooper, který nastupoval v minulých dvou sezonách...

V diskuzi na sociálních sítích se názory na novou podobu klubového znaku rozcházely. „Moc se mi líbí. Povedlo se. Teď by to chtělo ještě i nová trička, mikiny, náramky atd,“ přeje si například fanoušek Martin. Jestřáby v souvislosti s logem čeká nejen výroba klubových předmětů pro fanoušky, ale také úprava dresů pro další sezonu Chance ligy, která startuje v polovině září.

„Nebudu moc kritizovat, celkem to asi ujde. Jen jsem zklamán, že fanoušci přes sto let používají červenou a bílou. Ta bílá se nějak vytratila,“ posteskl si v komentářích Ivo.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto LHK Jestřábi Prostějov

Štítky Sport, hokej, logo, grafika, Jestřábi, Prostějov, Chance liga, Indonésie, LHK Jestřábi Prostějov, Michal Mareš, hokejista, Jáva, 1. česká hokejová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prostějovští hokejisté potřebovali nové logo. Vzniklo v Indonésii  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.