Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Kvitovou přepadli v jejím bytě. Útočník ji pořezal šlachy na levé ruce

Tenistka Petra Kvitová byla dnes ráno přepadena ve svém bytě v Prostějově. Podle mluvčího fedcupového týmu Karla Tejkala je wimbledonská vítězka v péči lékařů v Brně. Server sport.cz uvedl, že se Kvitová při přepadení bránila a má řezné rány na levé ruce, v které drží raketu.

Podle informací prostějovského Večerníku má hráčka pořezané prsty a údajně jsou zasaženy i šlachy. Kvitová nejspíše podstoupí operaci.

"Šlo o náhodný kriminální čin. Byla přepadena ve svém bytě a je v péči lékařů, ale zranění neohrožuje její život," řekl ČTK Tejkal bez dalších podrobností.

Pachatel se podle policie dostal do bytu lstí. Z místa činu uprchl a policisté po něm intenzivně pátrají, řekl ČTK prostějovský policejní mluvčí František Kořínek. Podle informací ČTK záchranná služba na místě nezasahovala.

Podle Kořínka se přepadení odehrálo před 08:30. "Prověřujeme případ násilné trestné činnosti, kdy dosud neznámý pachatel v bytě přepadl šestadvacetiletou ženu. Poté z místa utekl, žena utrpěla zranění. V současné době je prověřování na začátku, nicméně si odtud něco odnesl," řekl Kořínek.

Kvitová dnes oznámila. že se kvůli pomalejšímu hojení únavové zlomeniny zánártních kůstek pravé nohy nezúčastní Hopmanova poháru. Příští týden plánovala, že začnu nohu postupně zatěžovat a chtěla stihnout turnaje v Austrálii.

Dnes dopoledne se měla vítězka Wimbledonu z let 2011 a 2014 a pětinásobná fedcupová šampionka v Brně zúčastnit dětské charitativní exhibice.

Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook Petry Kvitové

Štítky Petra Kvitová, Wimbledon, Brno, František Kořínek, Prostějov, Šantovka, Austrálie, leváctví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvitovou přepadli v jejím bytě. Útočník ji pořezal šlachy na levé ruce  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.