Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Záchranná služba zasahovala u dvou dopravních nehod. Ošetřena byla těhotná matka a dvě děti

Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje přijala v neděli v odpoledních hodinách informace o dvou těžkých nehodách. Lékaři ošetřovali tříčlennou rodinu, mezi nimi i těhotnou matku. Obě nehody vyžadovaly zásah letecké záchranné služby.

K nehodě u obce Horní Moštěnice vyrazila letecká záchranná služba z Olomouce a výjezdová posádka z Přerova. Záchranáři převezli zraněného muže do nemocnice v Přerově. Zraněný utrpěl při nehodě úraz hlavy a zlomeninu klíční kosti.

"Vážně zraněné pětileté dítě lékař na místě stabilizoval a napojil na umělou plicní ventilaci. Poté bylo transportováno na oddělení urgentního příjmu ve Fakultní nemocnici v Olomouci. Na preventivní vyšetření byla letecky transportována i těhotná matka," uvedl tiskový mluvčí Zdeněk Hošák. 

Další nehoda se stala na pomezí Zlínského kraje před čtrnáctou hodinou. Dvě posádky sanitních vozidel z Hranic ošetřovaly čtyři zraněné. Na místo nehody byl poté přivolán vrtulník záchranné služby Moravskoslezského kraje. Ten přepravil do nemocnice v Ostravě desetileté dítě s poraněním břicha.


Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook ZZSOK

Štítky havárie, Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje, Olomouc, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Fakultní nemocnice Olomouc, Přerov, Horní Moštěnice, Bob Hýsek, Zlínský kraj, Hranice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranná služba zasahovala u dvou dopravních nehod. Ošetřena byla těhotná matka a dvě děti  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.