Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Metty, Ruby a Endík z Čech pod Kosířem přišli o svůj domov. Čekají na další šanci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Mettyho, Ruby a Endíka z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Metty

Mettty je kříženec dvou plemen rhodéského ridgebacka s labradora a z obou plemen si vzal některé povahové vlastnosti. Je ve věku pěti roků. Vůči novým lidem je zpočátku nedůvěřivý, ale jakmile získá důvěru, je to veselý a přátelský pejsek. Vhodný je do domečku se zahrádkou, kde by se mohl volně vyběhat a vyblbnout a pak by doma mohl dělat svému pánečkovi společnost. Vhodný je pro aktivního pánečka, bude si bude rád užívat procházky a podnikat výlety. Své psí kamarády si vybírá, s fenkou se po seznámení snese. Na vodítku chodí pěkně, na postroji tahá.

Ruby

Ruby je kříženkyně labradora, je velkého vzrůstu ve věku asi pět roků. Ruby připravil osud o jejího milovaného pánečka a dostala se k nám. Potřebovala čas se adaptovat na nové prostředí, až pak nám ukázala svou milou a kontaktní povahu, kterou schovávala za smutkem. Ruby je velmi přátelská fenečka, která milujeme lidi a jejich společnost. Vděčná bude za domov, kde bude pro svého pánečka nerozlučnou parťačkou a společnicí a kde bude velmi ráda provozovat gaučing. Na vodítku chodí pěkně, ostatních pejsků si nevšímá.

Endy

Endík je krásný představitel plemene Jack Russell teriéra malého vzrůstu, narozen je 4. listopadu 2013. Při správném vedení dokáže být úžasný mazel a společník, ale také, jak je známé u Russlíků, je to velký pes v malém těle, a když se mu něco nelíbí, umí to dát rázně najevo, dokáže i kousnout. Endy je osobnost, má svůj svět a svoje chápání situací, které vyhodnocuje podle svého. Proto potřebuje trpělivého pánečka nejlépe se zkušeností, který jej přijme takového, jaký je. A hlavně potřebuje hned od začátku nastavená pravidla, která se musí důsledně dodržovat. Endy je vhodný do domova, kde bude jediným pejskem v domácnosti, kde bude veškerá pozornost věnovaná jen a jen jemu. Je to vášnivý aportér na setrvačník, kterému míčky můžete házet donekonečna, a taky plaváček, který miluje vodu. Na vodítku chodí krásně, netahá. Není však vhodný k dětem. 

HLEDÁME PÁNÍČKA: Už delší dobu čekají v olomouckém útulku na nový domov dvě fenky a jeden pejsek

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o dvě fenky a jednoho pejska. Hledají pánečky, kteří pochopí jejich potřeby, jde nicméně o milé a společenské psy.

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Metty, Ruby a Endík z Čech pod Kosířem přišli o svůj domov. Čekají na další šanci  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.