Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Bonaparte, Beruška a Pongo z Čech pod Kosířem jsou přátelští, ale opuštění pejsci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Berušku, Bonaparteho a Ponga z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Beruška

Beruška je miloučká kříženkyně středního vzrůstu ve věku asi deset roků. Vhodná je do bytu nebo do domečku a je velmi čistotná. Miluje společnost, člověka a bude šťastná, když bude mít komu složit hlavu do klína a mazlit se a mazlit. Bude tím nejúžasnějším společníkem a nejvěrnějším přítelem, jak jen to jde. Na vodítku se jí moc nechce chodit, ale krásně na volno poslouchá a od známého člověka se vzdálí jen na pár kroků. Vůči pejskům je přátelská.

Bonaparte

Bonaparte je stafordí kluk ve věku asi čtyři roky, který má velmi přátelskou povahu. Za kratičkou dobu, co u nás je, už nám však ukázal, jaký skvělý atlet je. V nepřítomnosti člověka umí zdolávat i dva metry vysoké oplocení, proto bude zásadní podmínkou, pokud nepůjde do bytu, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Na vodítku chodí pěkně, trošku tahá.

Pongo

Pongo je krásný představitel stafíků ve věku asi tři roky. Vůči lidem je velmi přátelský a má kontaktní povahu. Vhodný je nejlépe pro člověka se zkušeností s tímto plemenem a je vhodný jako jedináček do obydlí, kde bude jediným zvířátkem v rodině. Potřebuje dlouhé procházky a zaměstnat hlavu, tělo i duši, prostě unavit. Na vodítku trošku tahá.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kvído, Malvin a Zak z Olomouce už dlouho čekají na svou šanci. Potřebují dozor

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Kvída, Malvina a Zaka. Potřebují dozor a trpělivosti a zejména Malvin doufá v nový domov. V útulku je s přestávkami již...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Bonaparte, Beruška a Pongo z Čech pod Kosířem jsou přátelští, ale opuštění pejsci  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.