Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jak jste spokojeni s olomouckým hejtmanstvím? Krajský úřad zjišťuje názory obyvatel

Olomoucký kraj zjišťuje, jak jsou obyvatelé regionu s jeho prací spokojeni. Vyplnění dotazníku zabere jen pár minut, vše se dá udělat pomocí mobilního telefonu. Dotazník je anonymní a má celkem devět otázek. Podobné šetření podnikne kraj také mezi starosty a neziskovými organizacemi.

Krajský úřad Olomouckého kraje chce zjistit, jak jsou lidé s jeho prací spokojení, co by se mělo zlepšit nebo kterou oblast krajské správy považují za nejdůležitější. Zájemcům stačí telefonem naskenovat QR kód nebo dotazník vyplnit on-line. K dispozici je dotazník také v papírové podobě v budově hejtmanství.

"Dotazníkem chceme získat cennou zpětnou vazbu. Je pro nás důležitý každý názor. Výsledky dotazníků rozhodně neskončí v šuplíku, ale poslouží jako základ pro zlepšení práce krajského úřadu," tvrdí ředitel Krajského úřadu Olomouckého kraje Lubomír Baláš.

Respondenti mohou odpovídat na devět otázek ohledně činností, které krajský úřad vykonává. Podobné šetření kraj podnikne také mezi starosty obcí a zástupci neziskových organizací.

O dvě koruny podraží od září základní jízdenka městské hromadné dopravy v Olomouci, cena se bude zvyšovat i u dalších jízdenek včetně například měsíčních či ročních kuponů. Podle vedení dopravního podniku je tento krok nutný kvůli plánovaným...

"Dotazník je anonymní. Vyplnění je možné provést nejpozději do 16. června. Výsledky dotazníkového šetření následně vyhodnotíme a nejpozději do listopadu zveřejníme v měsíčníku Olomouckého kraje a na webových stránkách kraje," dodal vedoucí odboru kanceláře hejtmana Luděk Niče.

Olomoucký kraj například loni uspěl v soutěži o Národní cenu České republiky za společenskou odpovědnost a udržitelný rozvoj. Skončil na druhém místě a zároveň získal nejvyšší možné ocenění III. stupně za společensky odpovědnou organizaci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Olomoucký kraj

Štítky dotazník, průzkum, obyvatel, hejtmanství, Olomoucký kraj, krajský úřad, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak jste spokojeni s olomouckým hejtmanstvím? Krajský úřad zjišťuje názory obyvatel  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.