Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Bentley, nebo Scania? Hasiči v Zábřehu mají jasno, klip o nové cisterně baví internet

Hasiči v Zábřehu mají jasno. Luxusní limuzína Bentley v žádném případě nepředčí novou cisternu Scania, kterou město pořídilo pro zdejší dobrovolnou jednotku. Vtipný klip, ve které exceluje velitel dobrovolných hasičů a místostarosta Zábřehu Josef Klimek, nyní baví internet.

Olomoučtí dobrovolní hasiči dostali vybavení a plyšáky. Budou je rozdávat vystrašeným dětem při zásazích

Svou sbírku několika desítek plyšových hraček se rozhodl věnovat olomouckým dobrovolným hasičům David Krikla z Olomouce. Záchranáři budou plyšáky vozit k zásahům a rozdávat dětem, aby jim pomohli zvládnout stresující situace. Hasiči kromě toho...

Cisternu Scania za 8,8 milionu korun pořídilo pro místní jednotku dobrovolných hasičů město Zábřeh. Na pořízení auta přispěl i Olomoucký kraj. Hasiči chtějí vůz oficiálně představit na konci dubna, už nyní však nepochybují o jeho kvalitách, jak dokládá neotřelý vtip, která pustili do světa. 

"Nebylo to z mé hlavy, ale připadalo mi to jako dobrá myšlenka, jak naše nové auto propagovat. S cisternou se teprve seznamujeme, učíme se s ní zacházet a najíždíme první kilometry," vysvětluje velitel jednotky a místostarosta Zábřehu Josef Klimek (KDU-ČSL). V klipu hraje hlavní roli a s nadhledem statečně sekunduje sličné slečně, která vyzdvihuje přednosti limuzíny značky Bentley.

"Přiznám se, že na začátku jsem nevěděl, do čeho jdu, ale měl jsme okolo sebe bezvadnou partu lidí, kteří s tou myšlenkou přišli a připravili to i režijně. Natáčeli jsme to rovnou na mobil, nějakou zkušenost z práce s mikrofonem a z natáčení už mám, takže jsme nebyl svázaný nervozitou. Bylo to docela jednoduché," svěřil se místostarosta.

Novou cisternu si dobrovolní hasiči ze Zábřehu slavnostně převezmou až na konci dubna, kdy plánují i Den otevřených dveří. Tam moderní vůz chtějí představit veřejnosti.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Zábřeh

Štítky Zábřeh, Bentley, Scania, cisterna, klip, hasiči, Internet, zábava, Olomoucký kraj, dobrovolní hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Bentley, nebo Scania? Hasiči v Zábřehu mají jasno, klip o nové cisterně baví internet  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.