Počasí dnes26 °C, zítra29 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Hokejová horečka stoupá. Fandit se bude na zámku v Prostějově a na náměstí v Přerově

S postupem českého národního týmu do semifinále mistrovství světa v hokeji i na Hané stoupá horečka. V Prostějově se fanoušci u velkoplošné obrazovky na zdejším zámku sešli už včera a fandit se bude i o víkendu. Fanouškovskou zónu otevře také Přerov.

V Prostějově se fanoušci sešli u obří LED obrazovky včera na čtvrtfinále. Na zámku se bude pokračovat i v sobotu a neděli. 

"Jsem rád, že se nám podařilo tuto akci zorganizovat. Hokejový šampionát v České republice je obrovská událost. V případě, že se národnímu týmu podaří postoupit, počítáme i s přenosy v sobotu a neděli," potvrdil primátor Prostějova František Jura (ANO).

Zítra bude zámecké nádvoří otevřené už po poledni hodinu a půl před začátek semifinále proti Švédsku. "Chybět opět nebude točené pivo, nealko a speciality z grilu. Vstup na hokej je zdarma, kapacita je přibližně 150 míst k sezení," řekla náměstkyně primátora Prostějova Milada Sokolová (ODS).

Fanouškovskou zónu otevře o víkendu i Přerov. Na náměstí TGM bude velkoplošná obrazovka. "Fandit českému týmu v kotli dalších fandů je mnohem větší zážitek než sedět doma u televize. A proto jsme pro všechny přerovské příznivce národního týmu připravili zónu, jejíž součástí bude nejen kvalitní přenos, ale i občerstvení," zve přerovský primátor Petr Vrána (ANO).

Fanoušky zahřejí i kapely na pódiu, v sobotu zahraje Kameron a v neděli Pirillo. Ve stáncích bude pivo, míchané nápoje, kofola a opékané klobásy. Za dvoudenní fanouškovskou zónu dá Přerov asi 200 tisíc korun. "Bude tu veškerý komfort včetně otevřených toalet v Městském domě, fandové tak mohou na náměstí TGM strávit celé odpoledne i večer," ubezpečil ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček.

Rekonstrukce stadionu v Prostějově za desítky milionů nevyhovuje fotbalovým předpisům. Vyřešíme to, zní z klubu

Rekonstrukce fotbalového stadionu v Prostějově za desítky milionů, na kterou přispěl kraj i zdejší radnice, má nečekaný problém. Parametry nevyhovují fotbalovým předpisům, za současné situace by se zde nemohla hrát ani druhá liga. Vedení klubu...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Přerov

Štítky hokej, fanoušci, přenos, obrazovka, mistrovství světa, lední hokej, zámek, primátor, národní tým, Prostějov, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová horečka stoupá. Fandit se bude na zámku v Prostějově a na náměstí v Přerově  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.