Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Cizinec nedal přednost řidiči dodávky, který jel po hlavní silnici. Nehodou vznikla škoda za 400 tisíc korun

V křižovatce v centru obce Přemyslovice došlo včera ráno k dopravní nehodě. Srazila se tam Mazda s dodávkou značky Peugeot.

„Dle dosavadního šetření k dopravní nehodě došlo tak, že dvaatřicetiletý cizinec jedoucí v Mazdě od Ptenského Dvorku nerespektoval dopravní značku „Stůj, dej přednost v jízdě!“ a do křižovatky vjel v době, kdy tudy po hlavní silnici ve směru ke Konici devětadvacetiletý řidič jel v dodávce,“ pověděl policejní mluvčí František Kořínek.

Došlo tak ke středu přední části Mazdy s levou přední částí dodávky, která po nárazu vyjela vpravo mimo silnici a zastavila na chodníku pro chodce. Při nehodě utrpěl zranění řidič dodávky, který byl převezen do nemocnice v Prostějově.

Ke zranění dalších osob nedošlo.Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 400 tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ dodal Kořínek.

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, Přemyslovice, nehoda, policie, Mazda, dopravní nehoda, Peugeot, František Kořínek, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Konice

Cizinec nedal přednost řidiči dodávky, který jel po hlavní silnici. Nehodou vznikla škoda za 400 tisíc korun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.