Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Mezi Prostějovem a Nezamyslicemi nepojedou vlaky. V plánu je údržba trolejí

Kvůli plánované výluce nebudou příští týden v pondělí, úterý a ve čtvrtek po větší část dne jezdit vlaky na trati z Prostějova do Nezamyslic. Zajištěna je náhradní autobusová doprava cestujících, informovaly České dráhy.

Výluka na trati číslo 301 z Olomouce do Nezamyslic bude v úseku mezi hlavním nádražím v Prostějově a Nezamyslicemi zahájena vždy v 08:00 a potrvá do 14:00. "Po dobu výluky budou všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Náhradní autobusová doprava bude organizována dle výlukového jízdního řádu," uvedly ČD. Rychlíky budou souběžně vedeny odklonem přes stanice Přerov, a to bez zastavení.

Podrobnosti k výluce plánované na 15., 16. a 18. listopadu najdou cestující na webu Českých drah. V době výluky pracovníci Správ železnic provedou údržbu trolejového vedení a odstraní vegetaci v blízkosti trati.

Na trati z Olomouce přes Senici na Hané do Prostějova nebudou jezdit vlaky

Na železniční trati z Olomouce přes Senici na Hané do Prostějova nebudou většinu listopadu kvůli plánované výluce jezdit vlaky. Připravena je náhradní autobusová přeprava cestujících, oznámily České dráhy na svém webu.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto České dráhy

Štítky Doprava, železnice, výluka, vlak, České dráhy, Správa železnic, Prostějov, Nezamyslice, náhradní autobusová doprava, Správa železniční dopravní cesty, Olomouc, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alois Šetrný

Možná by bylo méně článků, kdyby psali, kde vlaky jezdit budou

Sobota, 13. listopadu 2021, 19:32Odpovědět

Mezi Prostějovem a Nezamyslicemi nepojedou vlaky. V plánu je údržba trolejí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.