Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Žena usnula za volantem a v Sobotíně projela plantáží s vánočními stromky

Plantáží s vánočními stromky projela v Sobotíně na Šumpersku čtyřiačtyřicetiletá řidička Opelu Corso poté, co zřejmě usnula za volantem. Žena vyvrátila několik smrčků, celková škoda je přes dvacet tisíc korun. Se zraněním řidička skončila v nemocnici.

Nehoda se stala v pondělí odpoledne. "Řidička projížděla obcí Sobotín směrem na Rýmařov. Vlivem únavy zřejmě usnula, přičemž vyjela vlevo mimo silnici. Vůz nejprve narazil do nerovnosti terénu a poté projel oplocením a pozemkem osázeným menšími jehličnany," popsala mluvčí policie Marie Šafářová.

Při havárii řidička utrpěla zranění, se kterým ji záchranka převezla na vyšetření do šumperské nemocnice. Alkohol vyloučila dechová zkouška. "Nikdo jiný zraněný nebyl," dodala mluvčí policie.

Na automobilu je škoda 20 tisíc korun, na oplocení pozemku a čtyřech vyvrácených smrčcích asi 3 tisíce korun. "Nehodu policisté vyřešili na místě uložením pokuty v příkazním řízení," řekla mluvčí police Šafářová.

Za nedělní tragédii na mohelnickém kopci může dvaasedmdesátiletý řidič. Vjel do protisměru

Za tragickou nedělní nehodu na mohelnickém kopci může dvaasedmdesátiletý řidič, který vjel do protisměru, kde smetl osobní vůz. Řidič tohoto automobilu náraz nepřežil, v nemocnici skončily i dvě děti. Proč senior nezvládl svůj vůz, vyšetřuje...

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, řidička, vánoční stromky, Sobotín, Opel, okres Šumperk, Rýmařov, vánoční stromek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Žena usnula za volantem a v Sobotíně projela plantáží s vánočními stromky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.