Počasí dnes31 °C, zítra27 °C
Pondělí 22. července 2024  |  Svátek má Magdaléna
Bez reklam

Na přechodu v Hranicích auto srazilo ženu a řidič ujel. Policie hledá svědky

Policie hledá svědky nehody, při které na přechodu pro chodce minulý čtvrtek automobil srazil chodkyni a odhodil ji do keře. Řidič z místa ujel. Ženě pomáhali dva svědci, s lehkým zraněním nakonec skončila v nemocnici.

Nehoda se stala ve čtvrtek 6. ledna v 13:18 hodin na Třídě 1. máje naproti hotelu Cementář v Hranicích na Přerovsku

"Řidič stál s vozidlem, pravděpodobně zelené barvy, před přechodem pro chodce a měl se rozjet v okamžiku, když na přechod vstoupila z pravé strany starší žena, kterou měl zachytit pravou stranou vozidla. Vlivem kontaktu s autem byla chodkyně odhozena vpravo do keřového porostu. Řidič nezastavil a dál pokračoval směrem do centra města a ulicí Purgešova," popsala událost mluvčí policie Miluše Zajícová.

Podle policie sražené ženě pomáhali dva svědci, kteří byli poblíž. Žena vzápětí událost oznámila na policii a sanitka ji převezla do nemocnice. 

"Obracíme se na svědky události, kteří byli sražené ženě nápomocni, případně na další osoby, které se na místě nehody nacházely, aby nám poskytly informace. Všechny poznatky je možné sdělit na lince 158 nebo na telefonním čísle 974 778 254. Byli bychom také rádi za poskytnutí záznamů z kamer vozidel, která v danou dobu místem nehody projížděla. Za spolupráci děkujeme," vyzvala mluvčí policie.

Chlapcům ujel autobus, v mrazivé noci šli přes dvacet kilometrů do Prostějova pěšky. Pátral po nich vrtulník

Policisté, psovodi a vrtulník s termovizí pátrali v noci na pondělí na Prostějovsku po dvou chlapcích, kteří se nevrátili domů. Nakonec je nad ránem našli promrzlé na předměstí Prostějova. V Brodku u Konice jim ujel autobus, tak se v mrazivé noci...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pátrání, nehoda, chodkyně, automobil, přechod pro chodce, zranění, sanitka, policie, Hranice, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přechodu v Hranicích auto srazilo ženu a řidič ujel. Policie hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.