Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

V Jeseníku auto zachytilo třináctiletou dívku. Řidič jí pomohl vstát, ale pak ujel

Třináctiletá dívka zůstala v úterý ráno ležet na silnici v Jeseníku poté, co ji zachytilo projíždějící vozidlo. Řidič z auta vystoupil, dívce pomohl na nohy a převedl ji na kraj silnice, ale pak odjel. Školačka má lehčí zranění, po řidiči pátrá policie a žádá zároveň případné svědky, aby se přihlásili.

Nehoda se stala v úterý v 7:20 hodin v ulici Rejvízská v Jeseníku u domu číslo 321. Třináctiletá dívka šla po levém okraji komunikace ve směru od obce Rejvíz k městu Jeseník.

"Následně přecházela kolmo přes silnici, kdy ji u pravého okraje mělo zachytit osobní vozidlo, které jelo stejným směrem. Po střetu s vozidlem dívka upadla na komunikaci. Řidič vozidla ihned zastavil, vystoupil z auta a sražené dívce pomohl vstát a doprovodit ji za pravý okraj komunikace. Pak nastoupil do auta a odjel pravděpodobně ve směru k Rejvízu," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Dívka měla podle lékařské zprávy lehčí zranění, nehodu vyšetřuje policie. Vzhledem k tomu, že řidič z místa odjel, policie žádá o spolupráci případné svědky, kteří by mohli cokoliv vědět, aby vyšetřovatele kontaktovali na telefonním čísle 735 788 576.

"Obracíme se také na samotného řidiče osobního vozidla, který dívku srazil a z místa nehody odjel, aby nás kontaktoval na stejném telefonním čísle nebo se přímo dostavil na dopravní inspektorát v Jeseníku. Za informace vedoucí k řádnému došetření nehody a spolupráci děkujeme," podotkla mluvčí policie.

VIDEO: Jeseničtí strážníci zachránili srnku, která uvízla v bráně. Lovili už také bobra, ovce nebo tele

Kuriózní zásah za sebou mají strážníci z Jeseníku. V bráně u zdejší zahrádkářské kolonie uvízla srna a hrozilo, že se pořeže o ostré hrany a vykrvácí. Pomocí pákových nůžek strážníci zvíře osvobodili. V minulosti už chytali také bobra, splašeného...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, dívka, auto, srážka, zranění, pátrání, řidič, policie, Jeseník, silnice, Rejvíz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jeseníku auto zachytilo třináctiletou dívku. Řidič jí pomohl vstát, ale pak ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.