Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Na přejezdu v Hlubočkách se srazil rychlík s osobním autem. Zranil se řidič vozu

, aktualizováno 23. května 2022, 15:45

Na přejezdu v Hlubočkách na Olomoucku se dnes před polednem srazil rychlík s osobním autem. Při nehodě se vážně zranil řidič auta, na místě zasahoval vrtulník záchranné služby. Na místě zasahovali také policisté a hasiči, doprava na trati byla přerušena, provoz byl obnoven po třetí hodině odpoledne.

Na hlavním železničním koridoru u Střeně vlak srazil člověka. Na místě zemřel

Na hlavním železničním koridoru mezi Olomoucí a Prahou u Střeně srazil dnes dopoledne vlak člověka, na místě zemřel. Potvrdil to mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Doprava je v úseku mezi Červenkou a Štěpánovem omezena, vlaky mají zpoždění....

"Dnes krátce před půl dvanáctou dopoledne došlo ke střetu rychlíku a osobního vozidla na železničním přejezdu v Hlubočkách. Aktuálně policisté na místě zasahují spolu s hasiči a záchranáři," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Ve vlaku cestovalo asi 40 lidí, nikdo nebyl zraněn. Z vlaku byli cestující po nehodě evakuováni. Podle informací Českých drah byl provoz na trati, která vede z Olomouce na Bruntál, přerušen. S omezením dopravy se počítalo zhruba do 14 hodin.

"Hasiči vyprostili zraněnou osobu, řidiče z vozidla. Zhruba 40 cestujícím z vlaku se nic nestalo. Návazně jsme zajistili únik kapalin," uvedl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal dodal, že se nehoda stala na přejezdu bez závor. Na přejezdu v Hlubočkách jsou nehody poměrně časté.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, nehoda, železnice, zranění, Olomoucko, Hlubočky, havárie, Olomoucký kraj, České dráhy, Drážní inspekce, Olomouc, Bruntál, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přejezdu v Hlubočkách se srazil rychlík s osobním autem. Zranil se řidič vozu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.