Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Žena se dvěma promile přijela na policii ve Velkých Losinách autem. Ve stejný den řídila opilá ještě jednou

Na policejní služebnu ve Velkých Losinách na Šumpersku přijela autem opilá pětapadesátiletá žena. Policisté si ji předvolali jako svědkyni k jednomu případu, nadýchala však přes dvě promile a domů odjela taxíkem. Ve stejný den večer ji policisté opět chytli za volantem, tentokrát měla tři a půl promile.

Na obvodní oddělení ve Velkých Losinách přijela pětapadesátiletá žena v pátek ve dvě hodiny odpoledne, aby jako svědek vypovídala k jednomu případu.

"K policejní služebně přijela autem. Ihned po jejím vstupu do budovy bylo policistovi, který vykonával dozorčí službu, jasné, že žena je pod vlivem alkoholu. Její chování bylo nestandardní a navíc se kolem ní linul alkoholový odér," uvedla mluvčí policie Marie Šafářová.

Dechové zkoušky prokázaly 2,20 a 2,35 promile. Žena však s naměřenými hodnotami nesouhlasila, a proto ji policisté převezli na lékařské vyšetření a odběr krve k lékaři. Případ poté zadokumentovali a ženu propustili. Domů odjela taxíkem.

Při parkování sjela u firmy až na trávník. Policistům nadýchala skoro čtyři promile

Zvláštní styl jízdy na parkovišti u jedné z firem v Mohelnici zaujal tamního pracovníka ostrahy. Ten uvnitř auta nalezl ženu, která se zřejmě výrazně posílila alkoholickými nápoji. Řidičce sebral klíče od auta a zavolal policii, strážci zákona u...

"Žena ovšem opět usedla za volant. Policejní hlídka ji jako řidičku osobního vozu zastavila a kontrolovala tentýž den krátce po 21. hodině ve Velkých Losinách v ulici Rudé armády. Dechovými zkouškami jí tentokrát policisté naměřili 3,27 a 3,60 promile," sdělila mluvčí policie.

Policisté jí další jízdu zakázali. Případ vyšetřují pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, za který hrozí až na jeden rok vězení, vysoká pokuta nebo zákaz řízení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, řidička, policejní služebna, svědkyně, policie, Velké Losiny, okres Šumperk, Rudá armáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se dvěma promile přijela autem na policii ve Velkých Losinách. Ve stejný den řídila opilá ještě jednou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.