Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Od sraženého cyklisty šofér ujel. Policisté žádají o pomoc svědky

Po střetu s osobním autem skončil v péči zdravotníků devětatřicetiletý cyklista, který projížděl křižovatkou ulic Holická a Sladkovského v Olomouci. Nehodu ze začátku listopadu vyšetřují policisté, se zjištěním totožnosti řidiče mají pomoci případní svědci havárie.

Před nákupní galerií v Přerově parta mladistvých napadla třináctiletou dívku. Strážníci zde zvýší dozor

Před nákupní galerií v centru Přerova parta dětí a mladistvých napadla třináctiletou dívku, kterou museli v nemocnici ošetřit lékaři. Případ již vyšetřuje policie, celou lokalitu budou nyní více hlídat strážníci. Přerované si na nevhodné chování...

 

„Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo v úterý 1. listopadu 2022 okolo půl sedmé ráno v křižovatce ulic Holická a Sladkovského v Olomouci,“ sdělila olomoucká policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Podle aktuálně dostupných informací nedal řidič přesně nezjištěného osobního vozidla přednost v jízdě devětatřicetiletému cyklistovi. Následovala kolize, po které muž spadl na zem a utrpěl zranění. Skončil tak v péči záchranářů, kteří jej transportovali do olomoucké fakultní nemocnice. Neznámý řidič z místa dopravní nehody odjel.

„Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení řidiče a jeho vozidla, ať prosím telefonicky kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc na čísle 974 766 251 nebo kdykoliv bezplatnou linku 158,“ vyzývá mluvčí Vaňharová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, cyklista, auto, pátrání, zranění, Policie ČR, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od sraženého cyklisty šofér ujel. Policisté žádají o pomoc svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.