Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Před nákupní galerií v Přerově parta mladistvých napadla třináctiletou dívku. Strážníci zde zvýší dozor

Před nákupní galerií v centru Přerova parta dětí a mladistvých napadla třináctiletou dívku, kterou museli v nemocnici ošetřit lékaři. Případ již vyšetřuje policie, celou lokalitu budou nyní více hlídat strážníci. Přerované si na nevhodné chování skupinek mladistvých stěžují opakovaně.

Poslední incident před nákupní galerií, který se stal minulý pátek odpoledne, rozhořčil řadu obyvatel Přerova. 

"Došlo k incidentu mezi dvěma skupinkami dětí v ulici Šířava v Přerově. Nejprve došlo ke slovní výměně názorů a poté skupina dívek ve věku 12 až 16 let fyzicky zaútočila na třináctiletou dívku. Z místa napadení dívka odešla na toaletu v obchodním centru Galerie, odkud jí byla přivolaná rychlá záchranná služba. V nemocnici byla napadená dívka jednorázově ošetřena," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Policisté již celou věc vyšetřují jako přestupek proti občanskému soužití, vzhledem k nízkému věku účastníků však nemohou k případu sdělovat bližší podrobnosti.

Napadení již na sociálních sítích vyvolalo vlnu nevole, obyvatelé Přerova si na nepřístojné chování part mladistvých stěžují opakovaně. Primátor Přerova Petr Vrána (ANO) slíbil, že celou lokalitu budou hlídat strážníci.

Dívky natočily muže, jak masturbuje ve vlaku z Přerova do Olomouce. Policie pátrá po jeho totožnosti

Policie pátrá po totožnosti muže, který na konci října masturboval ve vlaku z Přerova do Olomouce. Okolo seděly dívky, kterým se to nelíbilo a muže nakonec natočily. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví a žádá veřejnost o spolupráci.

"Blíží se vánoční čas, kdy bude Galerie ještě více navštěvována. Chceme nakupujícím zajistit klidný pobyt bez konfliktů, proto jsme se s ředitelem Městské policie Přerov dohodli na zvýšeném dohledu jak strážníků, tak i asistentů prevence kriminality, kteří budou monitorovat situaci před Galerií. Rovněž vedení Policie ČR bude místu věnovat intenzivnější pozornost," sdělil primátor v tiskové zprávě.

Hodlá také vyvolat schůzku s vedením nákupní galerie, které požádá, aby ostraha zajistila dohled nad tím, co se v prostorách centra odehrává.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Přerov

Štítky parta, mladiství, napadení, dívka, zranění, nemocnice, galerie, nákupy, policie, strážníci, Přerov, Petr Vrána, ANO 2011, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirí Kanzer

I když vládne cenzura stačí si přečíst, že budou sledovat dění kolem GO Asistenti kriminality. tak jako v Táboře kde parta mladých napadá své vrstevníky a nesmí napsat kdo, ale taktéž budou dění hlídat Asistenti kriminality......

Úterý, 15. listopadu 2022, 15:31Odpovědět

Lenka Kuchařová

Parta mladistvých napadá děti ?Policie si bude muset dávat pozor,aby svými kontrolami nebyla nařčená z diskriminace státem chráněného etnika......

Pondělí, 14. listopadu 2022, 17:19Odpovědět

Před nákupní galerií v Přerově parta mladistvých napadla třináctiletou dívku. Strážníci zde zvýší dozor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.