Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Část ulice Šlechtitelů se kvůli přestavbě parovodu na horkovod uzavře. Ovlivní to provoz MHD

Stavební práce ode dneška zkomplikují provoz v ulici Šlechtitelů v Olomouci, což ovlivní jízdní řády a trasy některých městských autobusů. Až do poloviny července uzavírka zasáhne do autobusových linek číslo 13 a 22.

Dvě výluky zkomplikují provoz vlaků Českých drah. Náhradní autobusy začnou jezdit už v pondělí

Od zítra bude omezen provoz vlaků ČD na dvou tratích. Na trati Šumperk – Uničov začne výluka zítra v 8 hodin ráno a potrvá do 6. května odpoledne. Náhradní autobusy mezi zastávkami Zábřeh na Moravě – Šumperk budou pak jezdit jen do 26. dubna.

"Od pondělí 17. dubna budou v ulici Šlechtitelů probíhat stavební práce na přestavbě parovodu na horkovod, investiční akce je plánována do několika etap. Uzavírka komunikace ovlivní provoz dvou autobusových linek," potvrdila mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Anna Sýkorová.

Ulice Šlechtitelů bude až do 18. července uzavřena pro veškerý provoz včetně autobusů od křižovatky s ulicí Holickou po křižovatku s ulicí Technologickou. Linka číslo 22 bude proto v pracovní dny jezdit po náhradní trase s ukončením na zastávce Přichystalova a obslužnost lokality Šlechtitelů bude zajištěna autobusovou linkou s označením X22.

Linky číslo 22 a X22 budou jezdit podle nových jízdních řádů zveřejněných na zastávkách a na webových stránkách Dopravního podniku. "Linka číslo 13 nebude provozována," dodala mluvčí.

Podrobné informace o upravených trasách spojů a nové jízdní řády cestujíc najdou zde.

Ohodnoť článek

Foto Dopravní podnik města Olomouce

Štítky MHD, autobus, uzavírka, změna, stavba, Šlechtitelů, jízdní řád, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Část ulice Šlechtitelů se kvůli přestavbě parovodu na horkovod uzavře. Ovlivní to provoz MHD  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.