Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Tmavé auto srazilo při couvání v Olomouci devětasedmdesátiletou chodkyni. Policie hledá svědky

Policie pátrá po svědcích dopravní nehody, při které v ulici Vrchlického v Olomouci neznámý řidič při couvání srazil devětasedmdesátiletou chodkyni. Sice se zkrvavené ženy zeptal, jestli jí něco není, ale pak z místa ujel. Policie žádá veřejnost o spolupráci.

VIDEO: Olomoučtí kriminalisté vyšetřují závažný zločin. Pátrali po totožnosti neznámého muže z obchodu

Kriminalisté z Olomouce se obrátili s prosbou o pomoc při určení totožnosti neznámého muže z olomouckého supermarketu. Dotyčného hledala policie kvůli vyšetřování zvlášť závažného trestného činu, kvůli počáteční fázi prověřování zatím bližší...

Nehoda se stala v pondělí 12. června o půl druhé odpoledne v ulici Vrchlického ve dvorním traktu za domem č. 35 ulice Masarykova v Olomouci.

"Došlo ke sražení devětasedmdesátileté chodkyně nezjištěným vozidlem, pravděpodobně značky BMW, sedan, tmavé barvy. Dosud nezjištěný řidič při couvání z parkovacího místa srazil chodkyni. Poté s vozidlem zastavil a dotazoval se ženy s krvavým zraněním v obličeji, zda je v pořádku. Seniorka odvětila, že jí asi nic není. Řidič ženě pomohl vstát a z místa nehody odjel. Seniorka později vyhledala ošetření v nemocnici," popsal mluvčí policie Libor Hejtman.

Policie se obrací na řidiče, aby se policistům přihlásil. "Zároveň žádáme případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidiče, aby se přihlásili na linku 158 nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu na telefonu 974 766 251 nebo e-mailu ol.di.podatelna@pcr.cz," vyzval mluvčí policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, chodkyně, krev, zranění, seniorka, srážka, couvání, automobil, policie, svědci, pátrání, Olomouc, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tmavé auto srazilo při couvání v Olomouci devětasedmdesátiletou chodkyni. Policie hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.