Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Cyklostezku v Černovíře čekají čtyři týdny oprav. Jedná se o reklamační práce

Část cyklostezky v Černovíře se na necelý měsíc uzavře. Jedná se o úsek s mostem přes železniční trať směrem k Černovírskému lesu. Na cyklostezce budou probíhat reklamační opravy po předchozích pracích. Ty má na starosti Správa železnic.

Cyklostezka v Černovíře se na následující čtyři týdny zavírá. Na 330 metrů dlouhém úseku ve směru od dětského hřiště k Černovírskému lesu budou probíhat reklamační opravy. „Jedná se o reklamační opravy, které je nutné v tomto období zrealizovat. Opravu na majetku města provádí Správa železnic,“ uvedla mluvčí olomoucké radnice Radka Štědrá.

Čelechovice na Hané staví univerzální pumptrackovou dráhu pro mládež. Po Litovli bude teprve druhá v kraji

Univerzální pumptrackovou dráhu pro mládež ještě letos otevřou Čelechovice na Hané na Prostějovsku. Díky asfaltu zde budou moci řádit nejen mladí cyklisté, ale i skateboardisté, bruslaři nebo děti na koloběžkách. Čelechovice jsou první na...

„Po demontáži části zábradlí a svodidel z blízkosti mostu bude následovat odfrézování povrchu, položení nových vrstev štěrkodrti a asfaltu a zpětná montáž zábradlí, svodidel,“ pokračovala mluvčí.

Práce na hojně využívané cyklostezce začaly v pondělí 25. září. Jejich dokončení předpokládá radnice 20. října. „Pokud ale bude počasí příznivé a umožní rychlý postup prací, může se zkrátit i doba potřebné uzavírky,“ dodala Štědrá.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Daniel Vachek

Štítky doprava, cyklostezka Hvězdná, cyklostezka, Černovír, Černovírský les, opravy, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklostezku v Černovíře čekají čtyři týdny oprav. Jedná se o reklamační práce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.