Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Šofér Octavie naboural u Výšovic do stromu, na místě zemřel

Policisté a hasiči vyjížděli v pátek krátce po poledni k vážné dopravní nehodě na Prostějovsko k obci Výšovice. Na místě přistál i vrtulník letecké záchranné služby. Osmapadesátiletému řidiči, který v autě naboural do stromu, už ale nebylo pomoci.

Ukradený katalyzátor i baterie, provrtaná nádrž. Dva dny opuštěné auto na Olomoucku zřídil zloděj

Řidič Renaultu Scenic svůj vůz na dva dny odstavil za obcí Velký Újezd na Olomoucku a po návratu k vozidlu ho čekalo značně nepříjemné zjištění. Do auta se někdo mezitím vloupal, odnesl baterii, autorádio, katalyzátor a provrtal i palivovou nádrž.

Oznámení o havárii auta do stromu mezi obcemi Výšovice a Němčice na Hanou přijali policisté v pátek o půl jedné odpoledne. „Podle prvotních informací osmapadesátiletý řidič vozidla Škoda Octavia jel ve vozidle sám a z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do rozlehlého stromu. Muž při nehodě na místě zemřel,“ konstatoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Okolnosti a přesné příčiny smrtelné nehody budou prověřovat prostějovští dopravní policisté. V Olomouckém kraji se v prosinci jedná o první nehodu s tragickými následky. V listopadu zemřeli na silnicích v regionu čtyři lidé.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, tragická nehoda, smrtelná nehoda, nehoda Výšovice, nehoda Němčice, nehoda Pivín, Prostějov, Policie ČR, Olomoucký kraj

Šofér Octavie naboural u Výšovic do stromu, na místě zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.