Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

U Olšan se v noci dvakrát po sobě bouralo. Nejprve havarovalo BMW, poté do dodávky narazil Renault

Dvě havárie v noci na dnešek komplikovaly provoz na dálnici z Olomouce na Prostějov u Olšan. Nejprve do kamionu narazilo BMW, které jelo příliš rychle, krátce na to na stejném místě do dodávky narazil Renault. Zraněný řidič skončil v nemocnici, škoda je přes půl milionu.

První nehoda se stala v noci na dnešek krátce před třiadvacátou hodinou na 34. kilometru dálnice D46 u Olšan na Prostějovsku ve směru od Olomouce na Prostějov.

"Policisté dálničního oddělení Kocourovec vyjížděli k dopravní nehodě mezi osobním a nákladním vozidlem. Čtyřiadvacetiletý řidič vozidla BMW nepřizpůsobil rychlost při jízdě levým pruhem a narazil do zadní části jedoucí nákladní soupravy," popsal mluvčí policie Libor Hejtman. Spolujezdec z osobního vozidla byl lehce zraněn, žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Policisté odhadli škodu na 150 tisíc korun.

Než však policisté z místa nehody odjeli, stala se zde další havárie. "Pětadvacetiletý řidič dodávkového vozidla Renault Master jel v levém jízdním pruhu a nestačil zareagovat na vzniklou dopravní situaci před ním. Nepřizpůsobil rychlost jízdy a narazil do zadní části zpomalujícího vozidla Renault Partner," uvedl mluvčí.

Zraněný řidič dodávky skončil ve Fakultní nemocnici v Olomouci, žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Policisté odhadli škodu na 375 tisíc korun.

Statečná žena vyběhla z paneláku zachránit tonoucího. Další lidé u šumperského rybníku jen přihlíželi

Mimořádnou odvahu prokázala v polovině února Adéla Kašparová ze Šumperku, když se vrhla do místního rybníku na pomoc podnapilému muži, který se topil. Čin fyzioterapeutky ze šumperské nemocnice ocenili nejen strážníci městské policie, ale také...

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, havárie, zranění, Olšany, BMW, Renault, Olomouc, Prostějov, dálnice D46, Kocourovec, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Olšan se v noci dvakrát po sobě bouralo. Nejprve havarovalo BMW, poté do dodávky narazil Renault  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.