Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidič BMW ujel v Olomouci od dvou nehod za den. Policisté žádají o pomoc svědky

Olomoučtí policisté vyšetřují dvě dopravní nehody, od kterých během jediného dne jeden z účastníků ujel bez řádného dořešení události. V obou případech šlo přitom o stejné vozidlo BMW X5, které později strážci zákona vypátrali. Pro objasnění kolizí a následného jednání řidiče se policie obrací na širokou veřejnost s prosbou o spolupráci.

K první z dvojice nehod došlo v úterý 2. dubna krátce před devátou hodinou v ulici U podjezdu v olomoucké části Pavlovičky. „Řidič vozidla BMW X5 neponechal dostatečnou vzdálenost za vozidlem Škoda Octavia a narazil do něj. Poté zastavil a řidičce Octavie sdělil, že přejedou na parkoviště, aby netvořili překážku. Následně usedl do vozidla a z místa nehody ujel. Policisté jej však zanedlouho vypátrali. V danou chvíli netušili, že se s ním o pár hodin později opět setkají,“ komentoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

VIDEO: Fatální neznalost pravidel, říká k incidentu na silnicích u Jeseníku expert BESIPu

Kontroverzní setkání agresivních řidičů na silnicích Jesenicka rozproudilo nejen na sociálních sítích vzrušenou debatu. Chování dvou mužů v osobních autech, kteří riskantně blokovali spěchajícího šoféra nákladní soupravy, hodnotil také expert na...

O šest hodin později přijali policisté oznámení o poškození osobního vozu Toyota, ke kterému došlo jen pár stovek metrů od místa, kde řešili dopolední incident. K odpolední události zamířili policisté na parkoviště před nákupním centrem Bělidla v Pavlovické ulici. „Osm minut po patnácté hodině měl řidič vozidla BMW X5 nejprve narazit do zaparkovaného vozidla Toyota Auris a následně z místa nehody ujet. I v tomto případě policisté vozidlo vypátrali. Jednalo se o stejný vůz BMW z dopolední dopravní nehody. Opodál postával i stejný řidič,“ sdělil policejní mluvčí.      

Policisté z dopravního inspektorátu Olomouc se obracejí s prosbou na případné svědky, kteří by mohli přinést informace k některé z dvojice kolizí, aby se přihlásili na bezplatné lince 158. „Zároveň žádáme řidiče, kteří v danou dobu projížděli místy dopravních nehod a disponují videozáznamy z palubní kamery, aby nám je poskytli. Kontaktovat můžete přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, Olomouc na telefonním čísle 974 766 251, případně e-mailem na adrese ol.di.evidence@pcr.cz,“ doplnil policista Hejtman.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, dopravní nehoda, nehoda Olomouc, ujetí od nehody, BMW X5, Pavlovičky, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič BMW ujel v Olomouci od dvou nehod za den. Policisté žádají o pomoc svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.