Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pátek 2. srpna 2024  |  Svátek má Gustav
Bez reklam

Vážná nehoda zcela uzavřela hlavní tah na Šternberk. Pětatřicetiletá řidička vjela do protisměru

Vážná dopravní nehoda zcela uzavřela hlavní tah na Šternberk. Pětatřicetiletá řidička vjela do protisměru, kde se srazila s dalším autem, které řídila o šest let mladší žena. Starší řidičku museli z vozu vystříhat hasiči. Obě ženy pak rychlá záchranná služba převezla do nemocnice.

Nehoda se stala ve čtvrtek krátce před třetí hodinou odpoledne na silnici I. třídy č. 46 za Šternberkem směrem na Olomouc.

"Podle zjištěných informací jela pětatřicetiletá řidička vozidla Škoda Fabia od Šternberka, přičemž se pravděpodobně plně nevěnovala řízení. Přejela do protisměru, kde levou přední částí auta narazila do levé přední části protijedoucího vozidla VW Passat. To vlivem nárazu skončilo mimo vozovku," uvedla mluvčí policie Ivana Skoupilová.

Při nehodě se zranila devětadvacetiletá řidička passatu a rovněž řidička fabie, kterou museli z vozidla vystříhat hasiči. Obě ženy rychlá záchranná služba převezla do nemocnice.

"Provedené dechové zkoušky vyloučily přítomnost alkoholu. Komunikace byla po dobu šetření dopravní nehody zcela uzavřena. Částečně zprůjezdněná byla po čtvrté hodině a o hodinu později již byla zcela průjezdná," dodala mluvčí policie. Škoda je 300 tisíc korun. 

Bez přilby. U Hranic dívka havarovala na motorce, letěl pro ni vrtulník. Na Šumpersku žena převrátila čtyřkolku

Nedávná tragická nehoda, kdy na Šumpersku na čtyřkolce zemřel pětadvacetiletý muž bez helmy, neodradila další řidiče, aby nejezdili bez ochrany hlavy. Bez přilby nyní havarovala mladistvá dívka na motorce, pro kterou letěl vrtulník, a na...

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, řidička, protisměr, zranění, nemocnice, policie, uzavírka, Šternberk, silnice, Olomouc, Škoda Fabia, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda zcela uzavřela hlavní tah na Šternberk. Pětatřicetiletá řidička vjela do protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.