Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Úterý 20. srpna 2024  |  Svátek má Bernard
Bez reklam

Řidič v Olomouci pozoroval policisty u krajnice a boural. Odhad škody dosahuje 300 tisíc korun

Namísto pozorování provozu okolo svého vozidla se šestatřicetiletý řidič zadíval na policisty, kteří kontrolovali u krajnice na ulici Dolní Novosadská v Olomouci jiného šoféra. Chvíle nepozornosti se muži vymstila, nestihl totiž dobrzdit a narazil do vozu před sebou. V hustém provozu došlo k řetězové nehodě, jeden z účastníků navíc utrpěl zranění.

Policie hledá svědky nehody, při které auto v Olomouci zachytilo a zranilo jednasedmdesátiletého cyklistu

Policie hledá svědky dopravní nehody, při které v Olomouci na začátku srpna řidič osobního vozidla Seat zachytil jednasedmdesátiletého cyklistu a ten spadl na silnici. Senior skončil ve Fakultní nemocnici. Svědci se mohou hlásit například na...

V pondělí krátce před 12. hodinou došlo na ulici Dolní Novosadská na okraji Olomouce k dopravní nehodě tří osobních aut. „Šestatřicetiletý řidič Fordu jedoucí ve směru k ulici Rooseveltova se plně nevěnoval řízení, jelikož jeho zrak upoutali policisté, kteří v tu dobu prováděli při pravém okraji vozovky silniční kontrolu jiného vozidla. Řidič tak nestihl zareagovat na před ním vzniklou dopravní situaci a narazil do zastaveného auta Škoda Fabie,“ přiblížila policejní mluvčí Ivana Skoupilová. Prudký náraz posunul Fabii dopředu, což znamenalo střet se stojícím vozem značky BMW.

Šestašedesátiletý řidič ve škodovce utrpěl zranění, se kterým ho sanitka převezla do olomoucké fakultní nemocnice. „Ještě před příjezdem záchranné služby zraněnému muži poskytli první pomoc přítomni policisté. Provedené dechové zkoušky vyloučily přítomnost alkoholu. Způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na téměř 300 tisíc korun,“ shrnula mluvčí Skoupilová s tím, že policisté se vyšetřováním nehody budou nadále zabývat.

Ohodnoť článek

Foto poskytla Policie ČR

Štítky Doprava, nehoda, auto, dopravní nehoda, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Olomouci pozoroval policisty u krajnice a boural. Odhad škody dosahuje 300 tisíc korun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.