Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci se chystá slavnost vína, na návštěvníky čeká přes sto padesát unikátních vzorků

PR článek

V pátek 13. listopadu zažije Olomouc pravý degustační večer s těmi nejlepšími moravskými víny. V NH hotelu to bude od sedmé hodiny večerní žít více než stopadesáti vybranými vzorky vína z celé Moravy v kombinaci s bohatým doprovodným programem.

Návštěvníci budou moci na Slavnosti vína ochutnat nepřeberné množství kvalitního vína a také ohodnotit ty úplně nejlepší vzorky, které za večer ochutnají. Koneckonců, jména jako Vinařství Fabikovič, Vajbar nebo Springer nikoho nenechají na pochybách, že se bude jednat opravdu o unikátní vinařský zážitek.

Samozřejmě, na Slavnosti vína se především očekává víno, organizátoři si ale také přichystali pro účastníky něco na zub. O zážitkovou gastronomii se především postará šéfkuchař Petr Zučka, držitel michelinské hvězdy, se svým týmem. A protože je to oslava především moravských vín, chybět nebudou ani regionální produkty, například z Olomóckého Špajzu, který sídlí v nejnižším patře obchodního domu Šantovka. Uzeniny dle původních receptur či domácí sýry nebudou na akci výjimkou.

Co se týče programu, ten by si bohatě vystačil i na samostatnou akci. Nejen, že celou slavností bude provázet Lukáš Langmajer v roli moderátora, svůj koncert pod střechou NH hotelu bude mít i skupina 4TET, jihomoravská formace Kanci Paní Nadlesní či zpěvačka Andrea Mea, která disponuje rozsahem tři a půl oktávy. Co se tedy týče doprovodného programu, mají se návštěvníci na co těšit.

Více na www.slavnostvina.cz

Autoři

Štítky víno, Olomouc, slavnost, Morava, Lukáš Langmajer, Šantovka, hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Olomouci se chystá slavnost vína, na návštěvníky čeká přes sto padesát unikátních vzorků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.