Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

HanáJede s fotbalovým Mercedesem: olomoucká talkshow nabídne historky Petra Švancary

Další speciální živé natáčení podcastu HanáJede bude mít v závěru října výrazný brněnský motiv. Hostem moderátora Lukáše Krbečka se totiž v olomouckém S-klubu stane známý fotbalový šoumen Petr Švancara, přezdívaný Mercedes.

Podcast HanáJede v online prostředí zahrnuje už 101 rozhovorů se zajímavými osobnostmi především z regionu, podle kterého je pořad pojmenován. Natáčení dvou ze stovky podcastů neprobíhalo ve studiu, ale před publikem ve vyprodaném S-klubu, divácký zájem vyvolaly v uplynulých měsících interview s bojovníkem Karlosem Vémolou a úspěšným manažerem, mentorem a koučem Janem Mühlfeitem. Třetím hostem večerní talkshow se v úterý 29. října stane bývalý fotbalista Petr Švancara. „Jde o jedinečnou možnost zažít atmosféru živého natáčení, dozvědět se spoustu zajímavých informací, užít si zábavu s přáteli a setkat se osobně s hostem - tentokrát Petrem Švancarou. Hosty vždy vybírám tak, aby byli pro olomoucké publikum atraktivní,“ říká autor podcastu Lukáš Krbeček.

Tajemné i poučné. Igor Bareš natočil s Českým rozhlasem Olomouc sérii pověstí z rodného kraje

Dvojitou pouť napříč regionem nabízí rozhlasový pořad Pověsti z Olomouckého kraje, který vznikl u příležitosti 75. narozenin Českého rozhlasu Olomouc. Ve studiu v centru hanácké metropole se takřka sto různorodých příběhů natáčelo ve dvou sezonách,...

Také netradiční příběhy populárního sportovce, bohéma a účastníka sledované reality show Survivor Česko & Slovensko, už v předprodeji oslovili řadu zájemců, podle Krbečka je necelý týden před akcí obsazeno přes 70 procent hlediště.

„Petr je unikátní svým extrovertním projevem a bezprostředním humorem. Je skvělý improvizátor, což prokázal nejen na hřišti, ale také na jevišti. V leckdy příliš korektní době si dovolí jít na hranici humoru a díky tomu je oblíbený mezi širokou veřejností, zdaleka ne pouze fotbalovou. Důležité je, že si umí udělat legraci sám ze sebe a díky své bohaté kariéře profesionálního fotbalisty má spoustu zážitků, o kterých může mluvit,“ vyzdvihl otevřenost svého příštího hosta Lukáš Krbeček s tím, že další informace o programu večera jsou k dispozici na webových stránkách.

Ohodnoť článek

Foto poskytl Lukáš Krbeček

Štítky Kultura, podcast, talkshow, Petr Švancara, HanáJede, Lukáš Krbeček, Olomouc, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HanáJede s fotbalovým Mercedesem: olomoucká talkshow nabídne historky Petra Švancary  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.