Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Pondělí 28. října 2024  |  Svátek má Státní svátek
Bez reklam

VIDEO: Kabáti zítra přijedou zbořit Prostějov. Koncert se měl původně uskutečnit v Olomouci

Přípravy na dlouho očekávaný koncert populárních Kabátů v Prostějově dnes odstartovaly. K zimnímu stadionu začaly najíždět kamiony s aparaturou, město chystá parkoviště a očekávají se komplikace. Na sociálních sítích se množí nabídky na prodej vstupenek.

Koncert v rámci šňůry nazvané Po čertech velký turné 2024, kterou si Kabáti připomínají 35 let, se uskuteční zítra od 20 hodin na zimním stadionu v Prostějově. Původně se měl koncert konat v Olomouci, ale tam se ho nepodařilo zorganizovat. 

"Obrátili jsme se na město Prostějov a jeho zimní stadion a ti nám obratem nabídli azyl pro náš koncert. Všichni, kterých se to týkalo, a potřebovali jsme jejich souhlas, nám vyšli maximálně vstříc. S ohledem na vzdálenost od Olomouce to považujeme za ideální možnou náhradu a všechny olomoucké fanoušky tímto zveme do Prostějova. Termín se nemění, koncert je naplánovaný na 26. 10. 2024," stojí na webových stránkách Kabátů.

Kvůli koncertu město Prostějov ode dneška až do úterý nechalo uzavřít parkoviště v ulici U stadionu, důvodem je příjezd techniky pro zajištění koncertu. Podle radnice jde 17 kamionů.

Dušičky a Halloween jsou tady. Olomoucká zoo chystá Strašidelný týden, Pevnost poznání setkání s duchy

Na oblíbený Strašidelný týden se chystá olomoucká zoo, Večer duchů vypukne na Svatém Kopečku v sobotu a promění zoo v nevšedně vyzdobené místo plné nejrůznějších bytostí, světel, vydlabaných dýní a strašidel. V pátek a v sobotu je na programu také...

Pro návštěvníky koncertu město zároveň vyčlenilo několik parkovišť. "Vzhledem k očekávané  vysoké návštěvnosti doporučujeme včasný příjezd, a pokud možno omezit příjezdy motorovými vozidly. Důrazně žádáme všechny návštěvníky o dodržování dopravních předpisů, zejména aby umožnili průjezd záchranné služby a dalších složek IZS a občanům neblokovali vjezdy do domů. V případě porušení zákona je na zásah připravena odtahová služba," varovala s odvoláním na Městskou policii Prostějov mluvčí prostějovského magistrátu Jana Gáborová.

Na sociálních sítích se v posledních dnech stále častěji objevují nabídky na prodej vstupenek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytli Tomáš Stejskal, město Prostějov, kabat.cz

Štítky Prostějov, Olomouc, koncert, zimní stadion, Kabát, parkování, vstupenky, parkoviště, uzavření, doprava, komplikace, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kabáti zítra přijedou zbořit Prostějov. Koncert se měl původně uskutečnit v Olomouci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.