Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

AFO do Metropolu vpustí Predátory 3D s dabingem Hynka Čermáka

Strhující rodinné dobrodružství od tvůrců oblíbených Pidiobrů 3D uvede v kině Metropol festival Academia Film Olomouc. Speciální projekce pro děti i dospělé za 70 Kč se v rámci cyklu AFOKINO uskuteční v úterý 20. února již od 18:00. Celý film s českým dabingem provází hlas herce Hynka Čermáka, kterého můžete znát z aktuálního seriálu Dabing Street nebo ze Svěrákova filmu Po strništi bos.

Epické dobrodružství z dílny proslulé BBC se stalo diváckým hitem číslo jedna na AFO 2017. Díky propracovanému 3D formátu budete okamžitě vtaženi do víru dění, stanete se bezprostředními svědky intenzivního boje na život a na smrt. Nejprve vás omámí závratná rychlost hladového geparda při lovu osamocené impaly, vzápětí detailně prozkoumáte loveckou strategii křižáka Darwinova, který své kořisti chytá do 25metrových vláken hluboko v deštných pralesích. 

Z vyprahlých savan se rázem přesunete do mrazivých polárních končin, kde globálnímu oteplování a nedostatku potravy neúnavně čelí nádherní lední medvědi. Sami se během projekce nechte přesvědčit o tom, jak tvůrci fenomenální Divoké Afriky nebo hlodavčího westernu Pidiobři 3Dznovu posunuli technologickou laťku o level výš, aby mohli vytvořit jednu z nejdivočejších výprav vůbec.

Tisková zpráva

Štítky Hynek Čermák, Dům kultury Metropol, dabing, Academia film Olomouc, Po strništi bos, Dabing Street, dobrodružství, film, kino, festival, Afrika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AFO do Metropolu vpustí Predátory 3D s dabingem Hynka Čermáka  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.