Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

POLITICKÁ KORIDA: Co přejete Olomouci a obyvatelům města do příštího roku?

V dalším díle Politické koridy předsedové politických klubů v olomouckém zastupitelstvu nebo jejich zástupci odpovídali na otázku: Co přejete Olomouci a obyvatelům města do příštího roku?

Odpovědi zastupitelů nejsou redakčně upraveny a jsou řazeny podle času doručení do redakce.

Yvona Kubjátová (ČSSD)

Všem obyvatelům naší krásné Olomouce přeji hlavně hodně zdraví, lásky, co nejvíc jejich splněných přání, hodně dobrých lidí kolem nás a abychom si všichni začali zase všímat úplně obyčejných krásných věcí, které tady kolem sebe máme a snad je už ani nevnímáme. Pojďte se chvíli v tom životním shonu zastavit a rozhlédněte se kolem, co je tady krásy. Pomozte tomu, kdo to potřebuje jen proto, že chcete, a nic za to nečekejte, vždyť život se skládá z drobností. Tak krásný a pohodový Nový i nový rok 2022.

Otakar Bačák (spOLečně)

Jako náměstek primátora zodpovědný za ekonomiku, zeleň, odpady a garant výstaviště Flora nemohu přát Olomouci a jejím obyvatelům nic jiného než zdravé a rozumné hospodaření, spoustu zdravé, udržované a také nové zeleně do všech částí města, město čisté se zodpovědnými občany, kteří odpady třídí a odkládají, tam kam patří, a mnoho estetického potěšení snad ze všech tří tradičních květinových výstav.

Jiří Zima (KSČM)

Olomouci přeji, ať se rozvíjí ve všech směrech, ať roste do krásy a dobře slouží svým občanům.
S přihlédnutím k současné epidemiologické situaci mi nezbývá nic jiného, než popřát občanům Olomouce do roku 2022 hlavně pevné zdraví a neutuchající optimismus. Toto je v této nelehké době zásadní. Téměř vše, co k životu potřebujeme, si můžeme koupit, ale to jediné nejdůležitější bohužel ne – zdraví. Tak vstupme do nového roku s optimistickou náladou, zdravým duchem i tělem a přejme si, ať je všechno zase v pořádku jako dřív.

Miroslav Žbánek (ANO)

To, co přeji do nového roku Olomouci i Olomoučanům, je do značné míry shodné: aby to byl dobrý rok. Abychom zvládli se ctí všechny výzvy, které před nás příští rok postaví, a na jeho konci si mohli s klidem říct, že to byl povedený rok. Všem Olomoučankám a Olomoučanům přeji hodně štěstí, zdraví, životního optimismu a energie. Olomouci přeji do příštího roku co nejlepší finanční kondici, stabilní a co možná nejvíce předvídatelnou situaci, dobré investiční počiny a samozřejmě také spokojené obyvatele a nadšené návštěvníky města.

Jan Holpuch (ODS)

Za sebe i za celou olomouckou ODS vám přeji dobrý rok 2022. Prožijte ho s těmi, které máte rádi, hezky, ve zdraví a s úsměvem na tváři.

Hynek Melichar (Piráti a Starostové)

Olomouci přeji, aby v roce 2022 konečně získala vedení, které dokáže plně využít potenciálu, jenž se v tomto jedinečném městě skrývá. Bez kamarádšoftů, korupce a maloměšťáctví, zato kvalitně, chytře a soudobě. Zejména Olomouci přeji co nejvíce aktivních občanů, kteří budou jedinečnost města sami spoluutvářet a rozvíjet. Olomoučanům přeji pevné zdraví, odhodlání, čistý vzduch a otevřenou mysl.

Pavel Grasse (ProOlomouc)

Obyvatelům mého krásného rodného města přeji do příštího roku hlavně mnoho zdraví. Bez dobrého zdraví si člověk těžko vychutná toho chtěného štěstí a pracovních úspěchů. Olomouci potom přeji, aby měla ve svém vedení takové politiky, jejichž výsledky činnosti by více budily dojem, že jsou činěny jen ve jménu veřejného zájmu, než ve snaze někdy přihrát tu a tam něco ze společného svým možná kamarádům.

Neodpověděli Michal Giacintov (KDU-ČSL) a Martin Jirotka (SPD).

POLITICKÁ KORIDA: Mělo by město dotovat profesionální sport?

V dalším dílu Politické koridy předsedové politických klubů v olomouckém zastupitelstvu nebo jejich zástupci odpovídali na otázku: Velké diskuse nedávno vzbudila mimořádná dotace 1,3 milionu korun pro hokejový klub, mělo by město tímto způsobem...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky politická korida, přání, rok 2022, Olomouc, zdraví, nový rok, Yvona Kubjátová, ČSSD, ODS, Miroslav Žbánek, Martin Jirotka, KSČM, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

POLITICKÁ KORIDA: Co přejete Olomouci a obyvatelům města do příštího roku?  |  Politika  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.