Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Požár kotelny ve Výklekách způsobil škodu půl milionu. Jeden hasič se při zásahu zranil

Škodu půl milionu korun má na svědomí požár kotelny u hospodářské budovy v Výklekách na Přerovsku. Plameny, který mohly napáchat další statisícové škody, likvidovalo šest hasičských jednotek. Při zásahu se jeden z hasičů zranil, lehké zranění mu ošetřili lékaři v nemocnici. Příčinu požáru zjišťuje vyšetřovatel hasičů.

Požár zasáhl kotelnu u hospodářské budovy v obci Výkleky v pondělí odpoledne. Šesti jednotkám se plameny podařilo rychle lokalizovat, přesto zasáhly také přístavek a část hospodářské budovy sloužící jako stolárna.

"Během zásahu došlo ke zranění jednoho zasahujícího hasiče, na kterého spadla uvolněná část konstrukce. Byl ošetřen Zdravotnickou záchranou službou Olomouckého kraje a převezen do Nemocnice Přerov na další vyšetření. V odpoledních hodinách byl propuštěn do domácího léčení," uvedl mluvčí hasičů Radek Buryánek.

Na místě zasahovaly jednotky z Lipníku nad Bečvou a Přerova a dále dobrovolní hasiči z Výklek, Velkého Újezdu, Tršic a Staměřic.

"Příčinu požáru zjišťuje hasičský vyšetřovatel ve spolupráci s policií," dodal mluvčí hasičů. Škoda je kolem půl milionu korun, uchráněné hodnoty vyšetřovatel hasičů stanovil na 700 tisíc korun.

Mladík přežil hrůzostrašnou nehodu. Poděkoval za to šternberským hasičům a přinesl jim čokoládový dort

Za záchranu svého života přišel šternberským hasičům poděkovat mladík, který díky nim přežil hrůzostrašnou nehodu z letošního června u Lipiny na Olomoucku. Škodovka zde v noci v plné rychlosti vletěla pod zaparkovaný kamion. Řidič nepřežil, v...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor

Štítky požár, kotelna, zranění, hasiči, Výkleky, okres Přerov, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Olomoucký kraj, Lipník nad Bečvou, Přerov, Velký Újezd, Tršice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Požár kotelny ve Výklekách způsobil škodu půl milionu. Jeden hasič se při zásahu zranil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.