Počasí dnes23 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

FOTOGALERIE: Vzpěračky nafotily odvážný kalendář. Do budoucna slibují černobílé akty

Členky veleúspěšného oddílu vzpěraček z oddílu Vzpírání Haná a další vzpěračky z celé České republiky i letos nafotily odvážné snímky do kalendáře pro následující rok. Tentokrát ho pojmenovaly Živly. První kalendář vzpěračky nafotily pro rok 2015, už brzy budou připravovat 10. vydání, pro které plánují černobílé akty.

Živly v podání krásných vzpěraček

Čtvrtek, 30. prosince 2021, 09:11

Živly v podání krásných vzpěraček
Živly v podání krásných vzpěraček

"S konkrétním pojmenováním Živly přišel někdy na podzim můj tehdejší přítel, když jsem mu vyjmenovávala své nápady a to, co navrhovali další lidé. Fotografovi Jakubu Štěpánovi se to také líbilo nejvíc, tak jsem pak už jen vymýšlela, co tam dát navíc, aby bylo dvanáct snímků, stejně jako je měsíců v roce," popisuje vzpěračka Julie Švecová z oddílu Vzpírání Haná, několikanásobná mistryně republiky a duchovní matka kalendáře.

První kalendář vyšel pro rok 2015. "Takže už za chvíli tu bude 10. ročník, na který plánujeme černobílé akty," usmívá se.

Kalendář pro příští rok se fotil u ní doma ve Vilémově u Litovle, v Náměšti na Hané u makového pole. Poté se členky oddílu odjely fotit do Karlovy Studánky. Další dvě fotografie vznikly na statku sestry jedné ze vzpěraček, na kterém měla koně.

"Zbytek jsme dofotili v Milovicích, aby to měl fotograf blízko. Prostředí urbexu a letiště se nám k ohni, kovu a vzduchu hodilo," říká Švecová.

Speciální síly z Prostějova vydaly tradiční kalendář. Pro zájemce je limitovaných 300 výtisků

Speciální síly generála Moravce z Prostějov ve spolupráci s nadační fondem vydaly kalendář na rok 2022. Zájemci si mohou koupit jeden ze tří stovek výtisků z limitované série. Nadační fond pomáhá rodinám vojáků, kteří ve službě utrpí úraz nebo...

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jakub Štěpán

Štítky vzpěračky, kalendář, akty, rok 2022, Haná, Česko, Jakub Štěpán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

FOTOGALERIE: Vzpěračky nafotily odvážný kalendář. Do budoucna slibují černobílé akty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.