Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Olomoucké Bistro Helen nabízí Valentýn i pro vegetariány

Blíží se svátek zamilovaných, několik tipů, jak ho prožít, nabízí skupina Lobster Group. Olomoucké bistro Helen například připraví Valentýn i pro vegetariány.

Bistro Helen – Valentýn i pro vegetariány

Přijďte na zamilované menu do Bistra Helen. Stylová restaurace s výbornou kuchyní nabízí vychytanou čtyřchodovou valentýnskou večeři pro milovníky masa i vegetariány. Udělejte si s přítelem, přítelkyní ten nejhezčí večer v oáze radosti a pohody. Aby vás atmosféra svátku zamilovaných provázela ještě další dny, můžete si od nás odnést domů i krabičku láskyplných dárků. Nezapomeňte si objednat stůl. Více informací a menu na www.helen.cz.

Láska začíná zážitkem. Valentýn v Lobsteru

Pokud se rozhodujete, kde chcete strávit letošní Valentýn u toho nejlepšího jídla a pití v příjemném prostředí, určitě si vzpomeňte na na nás. Restaurace Lobster v nejvyšším patře Galerie Šantovka pro vás připraví zážitkové valentýnské menu, které si hned zamilujete. Pět rafinovaných chodů završených neodolatelným plněným čokoládovým srdcem vás dostane. A k tomu pozornost od nás: Krásná růže a láhev vína. Láska začíná zážitkem! Podívejte se na www.lobster-restaurant.cz.

Bistro Paulus. Menu od michelinského šéfa

Jeden z nejmladších olomouckých podniků nezůstane na svátek zamilovaných stranou. Užijte si Valentýna v designovém prostoru Bistra Paulus, kde na vás čeká šestichodové menu, které jistě potěší. Roman Paulus se svým zkušeným týmem ví jak na to. Svěřte se do jeho péče a připravte svému protějšku ten nejchutnější valentýnský dárek. Vstupenky najdete na https://bit.ly/3IJigaR.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Lobster, Helen, Valentýn, Olomouc, Den svatého Valentýna, svátek, Roman Paulus, bistro, Šantovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucké Bistro Helen nabízí Valentýn i pro vegetariány  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.