Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

V pendolinu hrozil senior s nožem sebevraždou. Cestující policie evakuovala

, aktualizováno 2. února 2022, 20:24

Sebevraždou vyhrožoval dnes odpoledne dvaasedmdesátiletý cestující ve vlakové soupravě pendolino jedoucí z Prahy do Ostravy. Policie muže ve vlaku zajistila, ten se však ještě předtím bodl nožem do hrudníku. Vlak kvůli mimořádné události zůstal stát v Zábřehu na Šumpersku. Všichni cestující byli evakuováni a nasedli do jiných vlaků.

Podrobnosti o incidentu ve vlaku poskytla Policie České republiky na sociálních sítích. Dvaasedmdesátiletý muž se ještě před příjezdem policejního vyjednavače bodl nožem do hrudníku. „V době činu ve vagónu sám, ke zranění jiných osob nedošlo a nyní je v péči lékařů. Kriminalisté jsou na místě a zjišťují veškeré okolnosti této tragické události,“ uvedla policie na Twitteru.

"Podle mých informací šlo o osobu se sebevražednými úmysly. Jednalo se o pendolino jedoucí z Prahy do Ostravy, které z Prahy odjíždělo v 15:25. Všichni cestující byli v Zábřehu evakuováni z vlaku a pokračují dalšími spoji," řekl mluvčí Českých drah Petr Štáhlavský. Vlak tak opustilo okolo 140 lidí.

České dráhy na svém webu potvrdily, že vlak SC 243 Pendolino Košičan od 17:30 hodin nejede v úseku Zábřeh na Moravě - Bohumín. "Cestující mohou náhradou využít vlaky IC 513 a SC 515, které ve stanici Zábřeh na Moravě mimořádně zastaví pro nástup cestujících," uvedly České dráhy.

Opilý a zdrogovaný mladík napadl v Hranicích bývalého strážníka a ohrožoval ho nožem

V policejní cele skončil mladík, který v Hranicích nejprve se svým kamarádem vypil ukradenou láhev alkoholu, zkouřil se marihuanou a pak napadl bývalého strážníka městské policie, kterého ohrožoval ho nožem. Výtržník mu rovněž poškodil auto. Nyní...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, policie, železnice, Zábřeh, Praha, Ostrava, Pendolino, České dráhy, okres Šumperk, Česko, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pendolinu hrozil senior s nožem sebevraždou. Cestující policie evakuovala  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.