Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Stavba uzavře jeden ze vstupů na urgentní příjem Fakultní nemocnice Olomouc

Pouze přes hlavní vchod do modrého monobloku označeného písmenem A bude od pondělí pacientům k dispozici oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice Olomouc. U vstupu od budovy B známé jako Franz Josef se rozběhne další etapa stavebních prací, tento přístup tak bude až do konce roku uzavřen.

Pro příchod na urgentní příjem by měli pacienti od 2. května zamířit do modrého monobloku hlavním vchodem a poté sejít o jedno podlaží níž.

V oblasti za budovou označovanou jako starý Franz Josef totiž probíhá budování rozsáhlé šachty pro vedení inženýrských sítí, které umožní další rozvoj areálu. Za sousední ORL a oční klinikou je uzavřený chodník kvůli stavbě rozšíření kliniky nukleární medicíny. Náhradní trasa tak na urgent vede až za budovu onkologie s označením H1. „Obchůzné trasy budou pro lepší orientaci označeny. Všem návštěvníkům i zaměstnancům se omlouváme za bohužel nezbytné komplikace a děkujeme za pochopení,“ uvedl mluvčí FN Olomouc Adam Fritscher.

Zároveň bude rovněž z důvodu stavebních prací již od pátku 29. dubna přesunuta infekční a covidová ambulance Oddělení urgentního příjmu do původních prostor Lékařské pohotovostní ambulance. „Přístup je po schodech vlevo od hlavního vchodu do budovy A a vstup do ambulance z krčku mezi budovami A a E,“ upřesnil mluvčí Fritscher.

ORL a oční kliniku FN Olomouc čeká měsíc omezení. Provoz ovlivní výměna oken

Stavební ruch se ve Fakultní nemocnici Olomouc nedotýká pouze budování nových objektů, od května proběhne také rekonstrukce v budově E, kde sídlí Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku. Letitá stavba dostane během více než měsíčních...

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Fakultní nemocnice Olomouc

Štítky Zdraví, nemocnice, urgentní příjem, stavba, rekonstrukce, Olomouc, Fakultní nemocnice Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavba uzavře jeden ze vstupů na urgentní příjem Fakultní nemocnice Olomouc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.