Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Opilá a zfetovaná matka se v noci válela v Nezamyslicích. Opodál bylo její nezletilé dítě

Opilá a zfetovaná žena se kolem desáté hodiny večer válela na ulici v Nezamyslicích na Prostějovsku. Když přijeli policisté, vyšlo najevo, že opodál bylo bez dozoru její nezletilé dítě. Žena strážcům zákona vulgárně nadávala a skončila na záchytce. Dítě si převzali její příbuzní.

Opilec se třemi promile spadl v Olomouci do jezírka pod vodopádem. Zachránil ho kolemjdoucí

Se třemi promile alkoholu skončil v jezírku pod vodopádem v Bezručových sadech v Olomouci třiatřicetiletý muž. Z vody ho vytáhl náhodný kolemjdoucí, který zároveň zalarmoval městkou policii. Strážníci opilce převezli na záchytku, nyní mu hrozí...

Policisté vyjeli do Nezamyslic k opilé povalující se ženě v neděli kolem desáté hodiny večer. "Hlídka opilou ženu i s dítětem školního věku našla na ulici 30. dubna. S policisty ovšem odmítala spolupracovat a policisté se navíc stali terčem jejích nevybíravých slovních vulgárních útoků," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Žena několikrát na opakované výzvy nereagovala, proto ji policisté zajistili a skončila na policejním oddělení. Tam lékař rozhodl, že se vyspí na záchytce v Olomouci.

"Jak se ukázalo, byla čtyřiatřicetiletá žena byla pod vlivem alkoholu, kdy nadýchala 1,43 promile, a také měla pozitivní orientační test na amfetamin a metamfetamin. Dítě, které bylo s matkou na místě, jsme předali do rukou rodinných příslušníků," dodala mluvčí.

O celém případu policie podá zprávu na oddělení sociálně právní ochrany dětí, jednání ženy prověřuje jako přestupek proti veřejnému pořádku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, drogy, matka, dítě, dozor, nadávky, policie, záchytka, přestupek, Nezamyslice, okres Prostějov, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá a zfetovaná matka se v noci válela v Nezamyslicích. Opodál bylo její nezletilé dítě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.