Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Míša, Chico a Bady z javornického útulku si prožili peklo. Slituje se někdo?

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Míšu, Chico a Badyho z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Všichni tito pejsci měli opravdu drsný život.

Míša

Míša neměl život lehký, osm let žil na metrovém řetězu. Při každém kontaktu s člověkem namísto pohlazení dostal ránu. Proto, i když už je Míša veselý pejsek, lidem stále nevěří. Pokud si ho nebudete všímat, nevšímá si on vás, o dotyky ale nestojí, mohl by pokousat. Za svou paničku přijal maminku z útulku. S tou se mazlí, pusinkuje ji a nejraději by jí vlezl až na hlavu. Zájemci by měli mít hodně trpělivosti a místo v srdci pro složitějšího pejska.

Chico

Chico je úžasný, nádherný pejsek, originální a absolutně milující. Zažil si peklo, strach a hlad, když se ho původní majitelé zbavili v lesích, kde měl umřít. Chico miluje všechny lidi, děti a rád si hraje. Je to pozitivní ňuňan pro někoho, kdo hledá pohodového, aktivního kamaráda a chce změnit život někomu, kdo to opravdu potřebuje. Bude spokojený v bytě i u domku, ale spát chce uvnitř. Těší se na výlety a určitě se rád naučí i nějaké povely. Je kastrovaný, očkovaný, čipovaný, podány antiparazitika.

Bady

Toto nádherné stvoření je zatím také bez domova. Bady je teprve asi roční kříženec, který měl start do života takový, jaký si nezaslouží žádný pes, byl určen ke konzumaci pro lidi. Ano čtete správně, byl chován na maso. A přitom Bady je strašně milý pes, lidi má moc rád, bude z něho super parťák a rodinný pes. Měli by ho zvládnout i méně zkušení a může jít i k rozumným dětem. K jiným psům je sebevědomější a trochu dominantní, ale celkově se to dá. Bude se rád učit novým věcem a každý jeden den bude dělat pokroky. Krasavec Badík má 25 kilogramů a je nádherně zbarvený. Po záchraně mu chybí to poslední, rodina. Nezaslouží si trčet v útulku.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Lord, Ben a Pongo z Čech pod Kosířem hledají svůj nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Lorda, Bena a Ponga z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku. Lidé, kteří chtějí opuštěným psům...

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26
790 70 Uhelná

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Javorník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Míša, Chico a Bady z javornického útulku si prožili peklo. Slituje se někdo?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.