Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Policie pátrala po jednapadesátileté ženě z Kojetína. Byla nalezena mrtvá

Policie pátrala po třiapadesátileté ženě z Kojetína na Přerovsku, která o víkendu odcestovala pravděpodobně do Olomouce a od té doby ji nikdo neviděl. Žena byla ve špatném psychickém stavu, a mohla by si ublížit. Policie žádala veřejnost o spolupráci. Na konci prosince policie pátrání stáhla, žena byla nalezena mrtvá.

Dívky natočily muže, jak masturbuje ve vlaku z Přerova do Olomouce. Policie pátrá po jeho totožnosti

Policie pátrá po totožnosti muže, který na konci října masturboval ve vlaku z Přerova do Olomouce. Okolo seděly dívky, kterým se to nelíbilo a muže nakonec natočily. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví a žádá veřejnost o spolupráci.

Ženu naposledy svědci viděli v sobotu 17. prosince před polednem v Kojetíně v místě bydliště. S největší pravděpodobností odcestovala do Olomouce. Mohla by se zdržovat nebo pohybovat také na Kroměřížsku. "Pohřešovaná byla ve špatném psychickém stavu, proto je důvodná obava, že by si mohla sama ublížit," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Žena je mladistvého typu, její vzhled odpovídá věku kolem 45 let. Má střední 175 centimetrů vysokou postavu, hnědé oči a rovné, prošedivělé, hnědé, středně dlouhé vlasy střižené na mikádo. Na sobě měla pravděpodobně přiléhavé černé kamaše a krátký kožešinový kabátek bílo béžové barvy s dlouhými chlupy. Na hlavě mohla mít černý klobouk a na nohou vysoké zimní červené boty.

"Policie žádá spoluobčany o poskytnutí informací k místu současného pobytu a pohybu pohřešované ženy. Policii je možné kontaktovat na celostátní bezplatné lince 158, v pracovní době od 7 do 15 hodin na telefonní lince 974 778 336 - 337, případně je možné předat informace k hledané osobě na mobilní telefon 601 365 551. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky pátrání, žena, sebevražda, policie, Kojetín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po jednapadesátileté ženě z Kojetína. Byla nalezena mrtvá  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.