Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Lord s krví vlka a další dva psi z útulku v Čechách pod Kosířem čekají na nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Napoleonku, Bena a Lorda z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Napoleonka

Napoleonka je bull holčina ve věku asi 4 až 5 roků, která má vůči lidem velmi přátelskou povahu, je to nekonečný mazel. Kvůli krátké srsti je vhodná spíše dovnitř, a pokud zůstane bez dohledu, najde si zábavu podle svého a dokáže ničit. Potřebuje dlouhé procházky a zaměstnat hlavu a unavit. V nepřítomnosti člověka umí zdolávat i dva metry vysoké oplocení, proto bude zásadní podmínkou, pokud nepůjde do bytu, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Vhodná nejlépe pro člověka, kde bude jediným pejskem a zvířátkem v domácnosti a který má zkušenosti nejlépe s tímto plemenem a bude jí dopřávat dostatek pohybu. Ten velmi miluje. Na vodítku umí, ale umí i pěkně tahat.

Ben

Ben je kříženec středního vzrůstu ve věku asi 2 až 3 roky. Beník je velmi milý a přátelský pejsek, který miluje lidi a jejich společnost. Vzhledem ke krátké srsti je vhodný pouze domů, ne na zahradu. Je to atlet a v nepřítomnosti člověka umí zdolávat i dva metry vysoké oplocení, proto bude zásadní podmínkou, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Beník je velmi učenlivý pejsek, který při správném vedení bude dokonalý a věrný parťák.

Lord

Lordík je představitel Československého vlčáka s průkazem původu, narozený 23. 1. 2018. Toto plemeno vzniklo křížením německého ovčáka a karpatského vlka. Lordík je krásný pes, jehož vzhled i ladnost ovlivnili vlčí předci. Je temperamentní, vytrvalý a aktivní, miluje a potřebuje pohyb. Je odvážný a neohrožený. Po svém původci vlkovi si však uchoval nejen bystré smysly, skvělý orientační smysl a výborný čich, ale také sklon k nedůvěřivosti. Lordík ze začátku potřebuje čas na získání důvěry a aklimatizace v novém prostředí, vzhledem k jeho atletičnosti musí mít dobře zabezpečenou zahradu. Na vodítku chodí pěkně, vůči ostatním psům je dominantní.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kocourek Murin a pejsci Rintintin a Ferro z útulku v Olomouci doufají, že najdou domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o kocourka Murina a pejsky Rintintina a Ferra z útulku v Neředíně v Olomouci. Potřebují trochu dozoru a trpělivosti a...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Lord s krví vlka a další dva psi z útulku v Čechách pod Kosířem čekají na nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.