Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus Olomouc vás zve na vepřové hody

PR článek

Každý hypermarket Globus má své vlastní řeznictví, kde najdete denně čerstvé maso a masné výrobky. Všechny výrobky tam vyrábí tradičně poctivou ruční prací od samotného základu, tedy od bourání a dalšího zpracování masa. Kuchaři z Restaurace Globus vaří českou klasiku podle osvědčených receptů a z pečlivě vybraných surovin. A právě teď na zdejších pultech najdete také zabijačkové speciality!

Řeznictví Globus si pro vás připravilo jitrnice a jelítka vyráběné každý den z čerstvých surovin a přírodního koření. Chutnají skvěle nejenom s čerstvým pečivem, ale vykouzlíte s nimi i rychlý oběd nebo večeři. Přidejte jako přílohu klasickou českou lepenici nebo brambory a zelí. Stejně tak stačí na pánvi prohřát jaternicový nebo jelitový prejt.

Pochutnáte si také na poctivé světlé i tmavé tlačence, kterou můžete podávat s octem a cibulí. V nabídce řeznictví nechybí ani škvařené sádlo, které kromě vaření vynikne i na čerstvém chlebu, nebo vinná klobása podle tradiční receptury z vepřového masa, révového vína a koření.

Ať už si ze zabijačkových specialit v řeznictví vyberete cokoliv, určitě je neváhejte doplnit dalšími pochutinami. V Globusu koupíte na jednom místě čerstvé pečivo z Poctivé výroby Globus, ať už máte raději chléb nebo třeba oblíbenou cibulovou bagetu. Nezapomeňte na sterilované okurky, feferony nebo nejrůznější omáčky a koření.

Nechce se vám vařit nebo si chcete ušetřit čas? Vychutnejte si vaše oblíbená jídla od kuchařů z Restaurace Globus. Od 22. 2. do 28. 2. 2023 vybírejte ze široké nabídky jídel dle svých chutí – Zabijačkový guláš s houskovými knedlíky, Moravský vrabec s kysaným zelím a bramborovými knedlíky, Jitrnicový a jelítkový prejt s kysaným zelím a vařenými brambory nebo pomalu pečený vepřový bůček na černém pivu se šťouchanými brambory.

V termínu od 23. 2. do 26. 2. 2023 bude denně od 10,00 do 17,00 hod. probíhat před vstupem do hypermarketu Globus Olomouc venkovní prodej tradiční zabijačkové polévky Prdelačky za 15 Kč a dalších zabijačkových specialit. Nenechte si to ujít!

Že už se vám sbíhají sliny? Sledujte aktuální nabídku na webu www.globus.cz a vydejte se do hypermarketu Globus Olomouc, kde na vás všechny tyto pochoutky čekají. Přejeme dobrou chuť!

Hypermarket Globus Olomouc, Pražská ul. 39, 779 00 Olomouc

www.globus.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Olomouc, Globus, koření, brambor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus Olomouc vás zve na vepřové hody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.