Počasí dnes17 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Fantom ze zahraničního Mercedesu: po bouračce do svodidel nechal auto stát na D46 a zmizel

Zdemoloval(a) provizorní značení na dálnici, vůz Mercedes nechal(a) na dálnici a zmizel(a). Neobvyklou dopravní nehodu řeší policisté z dálničního oddělení Kocourovec. Při objasňování případu z dálnice D46 žádají o pomoc i veřejnost, která by pomohla s nalezením neznámého řidiče či řidičky.

V protisměru po D1. Policie pátrá po řidiči, který se otočil na dálnici u Lipníku

Případ jízdy auta v protisměru po dálnici D1 vyšetřují policisté z dálničního oddělení Kocourovec. Neznámý řidič se otočil na autostrádě nedaleko Lipníku nad Bečvou a vyrazil nesprávným směrem. Osobní auto zachytily kamery, policie se obrací na...

Krátce po páté hodině ranní 4. května 2023 narazil neznámý člověk za volantem vozidla Mercedes Benz do směrových desek a středových svodidel na 19. kilometru dálnice D46 u obce Žešov. Cesta ve směru z Prostějova na Vyškov tím pro vůz skončila. Nehodu ale neznámý řidič nebo řidička neohlásil na policii, havarované auto zůstalo stát na dálnici a osoba zodpovědná za incident se z místa ztratila.

„Okolí propátrával policejní psovod se služebním psem, kontaktovali jsme také nemocnice, zda někoho neošetřovali v souvislosti s touto nehodou. Pátrání ale bylo v této fázi bez úspěchu,“ řekl krajský policejní mluvčí Libor Hejtman s tím, že hledání neznámé osoby komplikuje skutečnost zahraniční registrace nabouraného auta.

Policisté se tak obracejí s žádostí o pomoc na případné svědky či projíždějící řidiče, kteří by mohli mít například záznamy z palubních kamer. „Lidé, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, především k osobě řidiče, ať se prosím přihlásí na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktují přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19 na čísle 974 762 751 nebo e-mailové adrese krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz,“ vyzval mluvčí Hejtman.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, dálnice, D46, nehoda, policie ČR, pátrání, Prostějov, Žešov, dopravní nehoda, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fantom ze zahraničního Mercedesu: po bouračce do svodidel nechal auto stát na D46 a zmizel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.