Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Strážnici v Šumperku odhalili opilého pracovníka ostrahy. Prásknete mě za zbytkáč 3,31, divil se

Měl hlídat pořádek na šumperském nádraží, sám se ale kvůli alkoholickým nápojům dostal do potíží. Na pracovníka ostrahy vlakové stanice přišlo oznámení kvůli opilosti, strážníci u muže záhy skutečně zjistili hodnotu přesahující tři promile alkoholu v dechu. Důsledkem pak byla ztráta zaměstnání.

K oznámení o údajně opilém pracovníkovi ostrahy šumperského vlakového nádraží vyjížděli strážníci Městské policie Šumperk. Na jednom z nástupišť poté proběhla orientační dechová zkouška, alkoholtester ukázal hodnotu 3,31 promile. Podnapilý strážný se hájil, že šel do práce z pohřbu, z policistů také na videozáznamu loudil cigarety. Problém kvůli velmi závažné lihové intoxikaci si muž nechtěl připustit. „Tak co, prásknete mě, že jsem měl zbytkáč 3,31? Ode dneška jsem bez práce, děkuju,“ prohlásil a jeho odhad ohledně ztráty zaměstnání se později ukázal jako správný. Strážníci ho vyvedli z nádraží a podali hlášení příslušným organizacím.

Během pěti dnů zastavili dva brutální vrahy. Šumperští policisté dostali na Pražském hradě cenu za Čin roku

Mimořádného ocenění se dostalo praporčíkům ze šumperského obvodního oddělení policie Filipu Křížovi a Martinu Pitákovi, kteří si na Pražském hradě převzali na prestižním galavečeru Policista roku 2022 cenu za Čin roku. Loni na podzim otřásl...

„O celé události byla ihned informována operátorka vlakové stanice a manažer bezpečnostní agentury, který situaci s osobou vyřešil ukončením pracovního poměru,“ uvedli zástupci Městské policie Šumperk na sociálních sítích.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Wikimedia Commons/Radim Holiš

Štítky Alkohol, opilost, práce, strážný, opilý strážný, nádraží Šumperk, Šumperk, Městská policie Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Strážnici v Šumperku odhalili opilého pracovníka ostrahy. Prásknete mě za zbytkáč 3,31, divil se  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.