Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci Maxík, Sagi a Ťapka z Javorníku si zaslouží nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Maxíka, Sagi a Ťapku z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Pejsci neměli moc pěkný život a zaslouží si nový domov.

Maxík

Aktivní Maxík je zmenšenina vlčáčka. Potřebuje trochu víc aktivit, zábavy, dlouhé procházky nebo výlety. Jste stejně naladění, aktivní a podnikaví? Přiberte Maxíka do své rodiny a udělejte z něho právoplatného člena. Maxík má celý život před sebou, je mu pouhý rok. Rád si hraje s druhými pejsky i s lidskou smečkou. S ním se opravdu nudit nebudete a na jeho šibalský úsměv nikdy nezapomenete. 

Sagi

Sagi je milý, originální dědeček, stále ještě vitální. Život lehký neměl, o to víc si všeho bude vážit a bude za vše vděčný. A jaký, že to měl život? Saginek žil deset let v kravíně, jeho jedinými kamarády byly kravičky. Život mu rychle ubíhá, proto za tohoto pejska velmi prosíme. Ještě ho čeká veterina, má obrovský nádor na varleti. Kastrace však všechno vyřeší. 

K nám do útulku přišel zadredovaný, pohublý, bez jakékoliv veteriny a s přerostlými drápy. Snažíme se vše dát do pořádku a potom už je to jen a jen na tom, kdo mu dá poslední šanci a nový krásný domov, jaký si zaslouží.  

Ťapka

Ťapka je černá, úžasná kráska, stále čeká na své vysněné doma. Kdo jí dá své srdce stejně, jako ona jemu? Nenechte Ťapinku již déle čekat. Velmi za ni prosíme, tak hodnou a moudrou fenečku prostě musíte mít. Ťapuška je čtyřletá, kastrovaná, snášenlivá ke psům, milá k velkým i malinkatým lidičkám. Ale nikdo ji nechce. Asi prokletí velkých černých psů. Ťapka vám dá celé své srdce a spoustu lásky.

HLEDÁME PÁNÍČKA: V Olomouckém útulku čekají na nový domov dvě fenky a jeden aktivní pejsek

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Grétu, Verču a Arona z útulku v Olomouci. Jde o přátelské fenky a aktivního pejska, který by potřeboval zaměstnat tělo i...

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Javorník, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci Maxík, Sagi a Ťapka z Javorníku si zaslouží nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.