Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Policie pátrala po pětadvacetiletém muži kvůli finanční kriminalitě. Svědci ho viděli v Hejčíně

Policie pátrala po pětadvacetiletém muži, který od května pracoval v Olomouci a svědci ho viděli v místní čtvrti Hejčín. S mužem, který se schovával, chtějí kriminalisté mluvit o trestné činnosti související s finanční kriminalitou.

VIDEO: Olomoučtí kriminalisté vyšetřují závažný zločin. Pátrali po totožnosti neznámého muže z obchodu

Kriminalisté z Olomouce se obrátili s prosbou o pomoc při určení totožnosti neznámého muže z olomouckého supermarketu. Dotyčného hledala policie kvůli vyšetřování zvlášť závažného trestného činu, kvůli počáteční fázi prověřování zatím bližší...

"Přerovští policisté pátrají po muži, který se velmi pravděpodobně pohybuje na Olomoucku a Přerovsku. Hledaný pracoval do letošního května v Olomouci a v současné době byl několikrát spatřen v místní části Hejčín. Po hledaném, který se schovává na neznámém místě, pátráme pro trestnou činnost související s finanční kriminalitou," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Vzhled muže odpovídá věku, je 170 až 178 centimetrů vysoký a má střední postavu. Má hnědé oči a hnědočerné, středně dlouhé, rovné vlasy a nosí plnovous. Má dioptrické brýle v černém rámečku.

"Policie žádá spoluobčany o poskytnutí informací k místu současného pobytu a pohybu hledané osoby. Policii prosím kontaktujte na celostátní bezplatné lince 158 nebo je možné předat informace k hledané osobě na mobilní telefon 601 365 551. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí police.

"Hledaný muž se sám přihlásil na služebně a pátrání bylo odvoláno," sdělila mluvčí police.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, muž, kriminalita, policie, Hejčín, Olomouc, Olomoucký kraj, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po pětadvacetiletém muži kvůli finanční kriminalitě. Svědci ho viděli v Hejčíně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.